Raijintek Cratos 850w Psu'dan Gelen Ses

Reaksiyon skoru
5
32 gün önce Raijintek Cratos 850w PSU aldım ama bilgisayar kapalıyken veya açıkken ara sıra ince bir ses geliyor. 3 metre uzaklıktan bile net bir şekilde duyuluyor. Aslında eski tip kasada kullanıyordum hiç ses yoktu sonra yeni mesh bir kasaya ve stok fandan Phantom Spirit 120 SE ye geçtim nedense bu ses gelmeye başladı. Ne yapmalıyım?

Ses: https://recorder.coloros.com/s/tSpszIrajCvJ_3

Kapalıyken gelmesi çok garip, psu'dan başka bir şeyle alakalı olabilir mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu psu bende de var da hiç böyle bir ses duymadım garantiye gitse iyi olabilir gibi.
PSU dan geliyor büyük ihtimal çünkü ses gelirken AC kablosunu çektiğimde kesiliyor.

İşte millete enermax, raijintek, 1stplayer gibi nispeten 2.kalite markalara pek yönelmeyin deyince kızıyorlar...

En az 6-7 yıl kullanılacak bir üründe 2K fazla verirsin Asus, MSI, Corsair, Nzxt, Lian-Li gibi sorun çıkarma olasılığı çok daha az markalara yönelirsin. PSU dan bütçe kısılmaz bir türlü öğrenemedi millet.

İşte millete enermax, raijintek, 1stplayer gibi nispeten 2.kalite markalara pek yönelmeyin deyince kızıyorlar...

En az 6-7 yıl kullanılacak bir üründe 2K fazla verirsin Asus, MSI, Corsair, Nzxt, Lian-Li gibi sorun çıkarma olasılığı çok daha az markalara yönelirsin. PSU dan bütçe kısılmaz bir türlü öğrenemedi millet.
Bunun tam olarak markayla ilgisi nedir? Şu millete sırf marka ismi var diye kötü ürün aldırmamaya çalışıyoruz. Siz kazıklanmaya devam edebilirsiniz.

Konuda yaşanan soruna ben hiç rastlamadım Cratos kullanan kişilerde. Çok yüksek ihtimalle Üniteye özgü bir durum.

32 gün önce Raijintek Cratos 850w PSU aldım ama bilgisayar kapalıyken veya açıkken ara sıra ince bir ses geliyor. 3 metre uzaklıktan bile net bir şekilde duyuluyor. Aslında eski tip kasada kullanıyordum hiç ses yoktu sonra yeni mesh bir kasaya ve stok fandan Phantom Spirit 120 SE ye geçtim nedense bu ses gelmeye başladı. Ne yapmalıyım?

Bilgisayar kapalıyken güç kaynağının çalışan tek yeri 5VSB hattı. Orası coil whine yapabilir duruma göre.

Anakart üzerinden ErP ayarını kapayın bakalım gidecek mi.

Bütçem ona yetti, PSU nun kalitesine değil soruna odaklanalım, sonuçta aldım artık.

Bunun tam olarak markayla ilgisi nedir? Şu millete sırf marka ismi var diye kötü ürün aldırmamaya çalışıyoruz. Siz kazıklanmaya devam edebilirsiniz.

Konuda yaşanan soruna ben hiç rastlamadım Cratos kullanan kişilerde. Çok yüksek ihtimalle Üniteye özgü bir durum.
söylediği markalarda psu üreten marka yok :ROFLMAO:

Bütçem ona yetti, PSU nun kalitesine değil soruna odaklanalım, sonuçta aldım artık.
yusuf hoca geldi %99.9 çözülür şimdi

Bilgisayar kapalıyken güç kaynağının çalışan tek yeri 5VSB hattı. Orası coil whine yapabilir duruma göre.

Anakart üzerinden ErP ayarını kapayın bakalım gidecek mi.
Denemiştim, ses kesiliyor ama işte bilgisayar açıkken geliyor bu sefer.

Denemiştim, ses kesiliyor.
O zaman 5VSB hattı coil whine yapıyor. Yapabileceğiniz bir şey yok.

Bu arada yukarıdaki kişiye söyleyeyim; 5VSB hattında coil whine olayları 20.000TL'ye satılan ASUS ROG THOR 1200W modellerinde de çıkıyor. Hatta kullanan kişi iade edip yenisi alınmıştı yine çıkmıştı. Markayla bir ilgisi yok yani.

Son düzenleme:
O zaman 5VSB hattı coil whine yapıyor. Yapabileceğiniz bir şey yok.

Bu arada yukarıdaki kişiye söyleyeyim; 5VSB hattında coil whine olayları 25.000TL'ye satılan ASUS ROG THOR 1650W modellerinde de çıkıyor. Hatta kullanan kişi iade edip yenisi alınmıştı yine çıkmıştı. Markayla bir ilgisi yok yani.
Değişim istesem, kabul ederler mi? Umursamazlar sanırım 😄

PC yük altındayken ses kesiliyor mu dener misin?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,369
Üyeler
198,748
Son üye
aliemree0

Geri