Ekran Kartı Yükseltme Önerisi

Reaksiyon skoru
2
Sevgili dostlar elimde bulunan mevcut sistemdeki ekran kartını olabilecek en mantıklı seçenek ile yükseltmek istiyorum fakat şu an için kısıtlı bir bütçeye (7-9k ₺) sahibim.

Bütçem göz önüne alındığında ikinci el ürünlere yönelmek istiyorum fakat yeterli donanımsal bilgiye sahip olmadığım için dolandırılmaktan korkuyorum 😂

Sistem bileşenlerini aşağıya ekliyorum ve şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum.

Anakart: b450m pro max
İşlemci: Ryzen 5 5500
Ram: ddr4 2x16 (32 gb)
Ekran kartı: AMD Radeon RX 570 (4 gb)
Güç kaynağı: tx powermax 400w
(ekran kartını takmadan önce psu değiştireceğim)

Zorlarsan bi 6700xt bulunabilir

6700xt bulursan o paraya yapıştır direk. Bakım falan yaptırarak kullanırsın

Zorlarsan bi 6700xt bulunabilir
Hocam bütçem nedeni ile RX6600 / RX6700 XT ve RTX4060 seçenekleri arasında sıkça gidip geliyorum ve tam karar veremiyorum. Ek olarak ikinci el ürünlere nedense güvenmekte çok zorluk yaşıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

6700xt bulursan o paraya yapıştır direk. Bakım falan yaptırarak kullanırsın
Güzel bir bakım yapmak çok yorulmuş ekran kartlarında bile performans aldırır mı hocam? En son ekran kartı satın aldığım dönemde mining furyası vardı ve o dönem baya korku salmıştı ikinci el alıcılara

Hocam bütçem nedeni ile RX6600 / RX6700 XT ve RTX4060 seçenekleri arasında sıkça gidip geliyorum ve tam karar veremiyorum. Ek olarak ikinci el ürünlere nedense güvenmekte çok zorluk yaşıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güzel bir bakım yapmak çok yorulmuş ekran kartlarında bile performans aldırır mı hocam? En son ekran kartı satın aldığım dönemde mining furyası vardı ve o dönem baya korku salmıştı ikinci el alıcılara
bakım daha rahat çalışmasını sağlar sıcaklıklar düştüğü için. mining şuan karlı bir iş değil. (Tabi başkasının bilgisayarına mining virüsü yollamazsan)

bakım daha rahat çalışmasını sağlar sıcaklıklar düştüğü için. mining şuan karlı bir iş değil. (Tabi başkasının bilgisayarına mining virüsü yollamazsan)
Anlıyorum hocam hiç bilgimin olduğu konuşar değildi aydınlandım teşekkürler👍🏻

2. el kısmında bi arkdaş satıyo dostum

2. el kısmında bi arkdaş satıyo dostum
Bi 5 dk önce bu ilana bakıyordum hocam. Forum sarı siteden daha güvenilirdir diye düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,166
Üyeler
199,306
Son üye
cesuryldrm

Geri