Öneri 5070 İçin Güç Kaynağı Önerisi

Dwayne

80+ Silver
Reaksiyon skoru
605
Bütçe
3000
corsair vs550 şuanlık yeter idare eder ama belli bir süre sonra değiştirmem gerekiyor illaki sizce ne almalıyım f/p kaliteli bir şey olursa sevinirim

corsair vs550 şuanlık yeter idare eder ama belli bir süre sonra değiştirmem gerekiyor illaki sizce ne almalıyım f/p kaliteli bir şey olursa sevinirim
1000 daha ver Raijintek Cratos Lite al

Fark etmezsin o sesi bu PSU daha kötüdür rajintekden
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet bende de düz Cratos var fan eğrisi biraz agresif diye biliyorum ama ben öyle ses falan duymadım
bilmiyorum bende satın alanların yalancısıyım öyle demişler birden hızlanıyor yazmışlar

bu attığım kötümü gold falan diyor ve en çok satanlarda hepsiburada da

bilmiyorum bende satın alanların yalancısıyım öyle demişler birden hızlanıyor yazmışlar

bu attığım kötümü gold falan diyor ve en çok satanlarda hepsiburada da
Ürün hakkında bilgi sahibi değilim ürün spl tier listde b- tier olarak sınıflandırılmış. Raijintek Cratos serisinde fan eğrisi agresif 15 dakikada bir saniyelik çalışıp sönüyor fan. senin kasan biraz bile olsa sesliyse o sesi duyma ihtimalin yok.

Ürün hakkında bilgi sahibi değilim ürün spl tier listde b- tier olarak sınıflandırılmış. Raijintek Cratos serisinde fan eğrisi agresif 15 dakikada bir saniyelik çalışıp sönüyor fan. senin kasan biraz bile olsa sesliyse o sesi duyma ihtimalin yok.
kasamda ses yok olmasınıda istemem daha sessiz bir şey yokmu bildiğin b tierde iyi mi? oluyor iyiyse alayım

https://www.trendyol.com/corsair/rm...253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme dediğin siteden baktım bu G Tier diyor galiba en iyilerden demek sence alınır mı? tek kablo ile direkt ekran kartına güç verebilirmiyim

Son düzenleme:
Bütçe nedir psu için

Düzeltme yapamadım, bence biraz daha koyup rajientek cratos 850w alın lite değil eğer yoksa lite alın çünkü bu fiyatta B tier o var diğerleri C tier

Bütçe nedir psu için

Düzeltme yapamadım, bence biraz daha koyup rajientek cratos 850w alın lite değil eğer yoksa lite alın çünkü bu fiyatta B tier o var diğerleri C tier
peki bu marka iyi mi? hiç duymadımda

garanti olarak nasıl servis olarak nasıl yarın birgün bi sorun çıksa irtibata geçebileceğim birileri varmı aksi takdirde bunu alacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,984
Üyeler
198,671
Son üye
mertyildiranq

Geri