Öneri Klavye Önerisi İstiyorum

M.Can

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
5000
Arkadaşlar merhaba,

Türkçe karakterleri (ü, ş, i) olan, ışıklı, numpad tuşları olan, kablosuz, tuşları ışık geçiren oyun için klavye arıyorum.

Önerilerinize ihtiyacım var. Lütfen söylediğim özelliklerin dışında klavyeler önermeyin.

İsteklerimi karşılayan bir tek bulduğum Rampage Loyal Pro var ama rampage almak istemiyorum.

Arkadaşlar merhaba,

Türkçe karakterleri (ü, ş, i) olan, ışıklı, numpad tuşları olan, kablosuz, tuşları ışık geçiren oyun için klavye arıyorum.

Önerilerinize ihtiyacım var. Lütfen söylediğim özelliklerin dışında klavyeler önermeyin.

İsteklerimi karşılayan bir tek bulduğum Rampage Loyal Pro var ama rampage almak istemiyorum.
bütçenide belirtirsen daha iyi olur hocam.

Arkadaşlar merhaba,

Şeklinde yapabilirsin, klavye çok güzel gerek malzeme kalitesi olsun, performansı olsun seni fazlasıyla tatmin eder.

12.000mah batarya üst düzey bişey yani..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şeklinde yapabilirsin, klavye çok güzel gerek malzeme kalitesi olsun, performansı olsun seni fazlasıyla tatmin eder.

Türkçe şart değil dersen direk al geç derim. Bu arada ikisi sepette indirimle birlikte 4900'e geliyor neredeyse.

Arkadaşlar merhaba,

ipi qbz75 al bide bu bütçedeki klavyelerde numpadli olanlar kötü oluyo genelde 60 ve 75 arası kaliteli klavyeler var ekstra numpadler satılıyo onlara bakabilirsin

bu türkçe değil ama incelemelerinden birinde türkçe tuşu var aynı keycapsin türkçe hali onu sorarsan belki iki farklı sürümü vardır

Türkçe şart değil dersen direk al geç derim. Bu arada ikisi sepette indirimle birlikte 4900'e geliyor neredeyse.
Keycaps ışık geçirmiyor büyük ihtimalle.

Maalesef istediğiniz şartlarda çok seçenek yok. Monster da fason üretim, ama Rampage göre daha iyi bir üretim yaptırtmıştır. Rampage ve Gamepower'ın %100 klavyelerinin çoğu 5-6 yıllık veya daha eski ürünler. Bağlantıdaki ürün biraz daha güncel. Güncel olması üretimlerindeki hataları fark etmek veya daha iyi malzeme, switch vb. kullanımı sağlıyor.

Ha bir de kablosuz değil maalesef. Kablosuz şartsa Loyal PRO'da alınabilir, yeni bir ürün gibi duruyor. Yani Monster, Gamepower ve Rampage aynı mantıkta başkalarına belirli tasarımları ürettiren firmalar. Çinliler fason üretimde verdiğin paraya göre iyi üretim yapıyorlar. Rampage bence eskiden yaptığı hatalardan ağzı artık yandı, daha düzgün hamleler yapıyorlar.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,753
Üyeler
198,625
Son üye
emir006

Geri