Hangi Swıch Klavye Almalıyım

Reaksiyon skoru
5
6 aydır laptopun klavyesini kullanıyorum harici bir klavye istiyorum ama hangi swıch almalıyım nilmiyorum aslında hangisi ses çıkarıyor gerı his veriyormu araştırdım ama membran ve laptopun klavyesi dışında hiç kullanmadım oyun amamçlı istiyorum birde 2500 tl altı önerebilir misiniz? tkl siyah ve rgb olursa iyi olur, teşekkürler

yanı red ıel yellow arasındakı fark nedır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yellow daha hızlı dirençsiz olan switch. Çat çat veya klik klik sesi vermez. Bence ideal olanı o ve tutulan switch de o bu klavyede. Tabi biraz tercih meselesi bir dinle istersen youtube dan falan seslerini.
iyi ozaman zaten benim sesle çok işim yok olay his attığın klavye güzelmiş

önceki klavyem blue switchdi sonra aula f75e geçtim hayatimin rahatligini yaşadım eski klavyemi servise yolladım geri geldigin de klavyeye dokunmak bile istemedim sesi falan aşırı rahatsiz ediciymiş aula f75 hem kablosuz hem switchleri özel ve tok oyun ve günlük hayatta kullanmak icin aşırı iyi aldıgım günden beri memnunum şarjı cok uzun gidiyor
f75 hem bıraz pahalı hem sarı tuslar cok goze batıyor yoksa çok cazip
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Razer switchlerine kendi isim veren bir marka yani aslında razer ın yellow u diğer klavyelerin red switch iyle aynı özellikte gibi düşünebilirsin.
ozaman attığın klavye iyiymis

Yine acele etme istersen konuyu görüp tecrübesini veya fiyat performans olarak daha iyi bir klavye öneren olabilir. :) ben yardımcı olabildiysem bildiğim kadar ne mutlu bana :)

Hocam red switch ve benzerlerinden şaşmayın derim. Blue ve türevleri uzun kullanımda baş ağrıtır.

Leaven K88 öneririm, renk tonu çok güzel gri aldım sesi fazla değil tok ve güzel bir sesi var. ışıklandırması çok iyi ve driverinden istediğin tuşa istediğin rengi atayabiliyorsun ve bir sürü ışık modu var. ışık geçiren keycapslar var. ve baya iyi hissetiriyor klavye öneririm. 1700 tl ye aldım indirimde şuandada.

Leaven K88 öneririm, renk tonu çok güzel gri aldım sesi fazla değil tok ve güzel bir sesi var. ışıklandırması çok iyi ve driverinden istediğin tuşa istediğin rengi atayabiliyorsun ve bir sürü ışık modu var. ışık geçiren keycapslar var. ve baya iyi hissetiriyor klavye öneririm. 1700 tl ye aldım indirimde şuandada.

kac mılyon tıklaması var kral malzemesı nasıl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,829
Üyeler
199,228
Son üye
soRRu

Geri