Şu an elimizdeki tabloya göre anakartın arızalı olduğu sonucuna hemen varmazdım.
Özellikle dikkatimi çekenler:

Sorun sadece oyun sırasında oluyor.

Masaüstünde saatlerce kullanırken sorun yok.

Anakart yeni değişmiş ama Windows eski kurulum.

BugCheck ve Volmgr kayıtları da var.
Burada en önemli nokta BugCheck. Bu, Windows'un mavi ekran (BSOD) veya kritik bir sistem hatası yaşadığını gösterir. Eğer "Otomatik yeniden başlat" açık olduğu için mavi ekranı göremiyorsan, ekran sadece siyah olup yeniden başlıyor gibi görünebilir.
Dikkatimi çeken bir diğer konu: PSU, Revenge 500W 80+ Gold çok bilinen ve üst seviye bir güç kaynağı değil. RTX 5050 çok yüksek güç tüketen bir kart olmasa da, oyun yükü altında ani güç çekişleri sırasında kaliteli olmayan veya yaşlanmış bir PSU sorun çıkarabilir.
Ancak ben yine de şu sıralamayı yaparım:
Temiz Windows kurulumu (şu an yaptığın en doğru iş).
Anakartın chipset sürücüsünü kur.
Ekran kartı sürücüsünü temiz kur.
Windows Update'i bitir.
ETS'yi tekrar dene.
Eğer temiz kurulumdan sonra da aynı olursa:
O zaman şu testleri yapmanı öneririm:
OCCT Power Test (PSU ve sistem kararlılığı için)
OCCT GPU Test
OCCT CPU Test
Eğer Power Test'te de yeniden başlıyorsa, PSU ihtimali ciddi şekilde güçlenir. RTX 5050'yi bu sistemde daha önce eski anakartla kullanıyor muydun, yoksa ekran kartı da yeni mi? Bu çok önemli çünkü: Eski anakart + aynı ekran kartında sorun yoktuysa, yeni anakart veya yazılım tarafına odaklanırız. Ekran kartı da yeni geldiyse ihtimaller değişir.
Son olarak temiz kurulumdan sonra otomatik yeniden başlatmayı kapatmanı öneririm. Eğer tekrar çökme olursa mavi ekran kodunu görebiliriz. O kod (örneğin VIDEO_TDR_FAILURE, WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR, CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT gibi) sorunun kaynağını büyük ölçüde belirlememizi sağlar.
Bence şu an:
%70 yazılım/sürücü (anakart değişimi sonrası eski Windows)
%20 PSU
%10 diğer donanımlar (RAM, anakart, ekran kartı) Temiz kurulumdan sonra sonucu bana yazarsan, gerekirse adım adım donanım testlerine geçeriz.