Yardım 3 Adet Ölü Piksel Çıktı Yardım Ederseniz Sevinirim?

kanka aynı durum başıma gelmişti ben hiç ölü pixelden bahsetmeden renk paletini beğenmediğimi gözümü aldığını belirterek iade ettim. bu tarz durumlarda hiç ölü pixel çıktı, yok kablosu yırtık çıktı lafı uzatmayın. köy kurnazı gibi sizi hemen yetkili servise gönderiyorlar(onlarda kendi perspektifinden haklı burada asıl suç markanın ta kendisi, kalite standartları olmadan fabrikasyon üretip yolluyorlar. para veriyorsun bir de 20gün yetkili servis mi bekleyeceğiz a.)

bana kalırsa siz direkt amazon üzerinden iade seçeneğini kullanın, satıcıyla iletişime geçmeniz şu aşamada sağlıklı değil sizin muhatabınız amazon. amazona da kişisel sebep belirterek ürünü beğenmediğinizi, ekranın küçük olduğunu daha büyük monitör sipariş vereceğinizi belirtin. yetkili servislik bir bahane söylemeyin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu arkadaş yetkili biri haklarını kullanmasını iyi biliyor <3
kesinilkle katılıyorum yazdıklarınıza. Teşekkür ederim

Aynı model monitörü bende aldım bugün geldi 3 adet ölü piksel çıktı, trendyol tech burada satıcısından aldım aşağıdaki fotoları paylaştım beğenmedim işaretledim yarın yollicam. lg den bu kadar ölü piksel çıkması şaşırttı beni bundan önce AOC Q27G42ZE modelini almıştım ondada ölü piksel çıktı iade ettim. ama şunu net söyleyebilirim LG nin renkleri ve siyahları çok daha iyi.
Ölü piksel dışında belki de ben ayarlayamadım ama bir forum vs bakınırken özellikle beyaz ekran üzerinde siyah yazıların bulunduğu sayfalar çok fazla gözümü yoruyor ve yazı okunamayacak kadar parlak görünüyordu. Parlaklığı düşürmeyi denedim fakat kısık parlaklıkta bile aynı sorun vardı piksel sorunu olunca da çok üzerine düşmedim ama dediğim gibi muhtemelen renk ayarlarındandır. Ekstra olarak dying light 2 oyununda ve youtube 4k videolar açınca karlı manzaralarda(beyaz olan) ekranda titreme gözlemliyordum

Ölü piksel dışında belki de ben ayarlayamadım ama bir forum vs bakınırken özellikle beyaz ekran üzerinde siyah yazıların bulunduğu sayfalar çok fazla gözümü yoruyor ve yazı okunamayacak kadar parlak görünüyordu. Parlaklığı düşürmeyi denedim fakat kısık parlaklıkta bile aynı sorun vardı piksel sorunu olunca da çok üzerine düşmedim ama dediğim gibi muhtemelen renk ayarlarındandır. Ekstra olarak dying light 2 oyununda ve youtube 4k videolar açınca karlı manzaralarda(beyaz olan) ekranda titreme gözlemliyordum
parlaklık konusunda çok sıkıntı yaşamadım ama video titremesi dediğiniz olay sanki bendede hafiften vardı özellikle tam ekran yapmadığım zaman oluyordu onuda donanım hızllandırma açarak çözmüştüm.

parlaklık konusunda çok sıkıntı yaşamadım ama video titremesi dediğiniz olay sanki bendede hafiften vardı özellikle tam ekran yapmadığım zaman oluyordu onuda donanım hızllandırma açarak çözmüştüm.
aynı monitörü kullanmaya devam edersem deneyeceğim donanım hızlandırmayı sağ olun hocam

Merhaba arkadaşlar. 23.06.2026 tarihinde amazon üzerinden LG 27G640A-B monitör aldım. görselde belirttiğim bölgede beyaz ekranda hiç yanmayan leke gibi, siyah ekranda da yeşil olarak beliren toplamda 3 adet ölü piksel mevcut. Mağaza ile iletişime geçtim LG yetkili servisi ile görüşmem gerektiğini ücretsiz tamir yaptırmam gerektiğini söyledi. Bu şekilde mi işliyor süreç yani 0 ürün parası ödeyip tamirli ürün kullanmak pek mantıklı gelmiyor değişim yapılması gerekmiyor mu ? Nasıl bir yol izlemem lazım bilgilendirirseniz çok memnun kalırım.
İade etcen reis. Başka napıcan?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,460
Üyeler
199,163
Son üye
Yusuffffaybekkk

Geri