İşeyaramaz Monitör Ne Yapılır?

hekimoğlu adayı

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
595
bugün itibariyle 3 yıldır kullandığım asus vp249qgr monitörüm öldü ekranda birkac aydir çizgiler çıktı ekranin en solundan en sağına kadar dümdüz cizgiler zaman gectikce artiyorlardi ve son 2 haftadır falan monitör açılırken ekran ufak ufak sarsilmaya ve cizgi cizgi olmaya başladı 5 10 saniye geçince düzeliyordu ama dün artık 3 5 dk gecince anca monitör kendine geliyordu bugün bu 5 10dk oldu artık düzelmiyor düzelse bile her 10 saniyede bir yeniden yeniden ekran sarsılıyor heryer çizgi çizgi oluyor (attığım fotoda belli oluyormu emin değilim ama bunun 10 20 katı çizgi var artık. neyse monitör öldü ne yapim eskiciye mi verim çöpe mi atim icini mi parcalayayim

Ekler

• 1000173227.webp
    1000173227.webp
    139.1 KB · Hit: 40
Hayla sağlam ayrılabilen parçaları yedek parça olarak satılabilir yada ugraşamazsan ucuz bi fiyattan ver

Hayla sağlam ayrılabilen parçaları yedek parça olarak satılabilir yada ugraşamazsan ucuz bi fiyattan ver
300 400tl ye falan herhalde 300 tl bile fazla olur bu monitöre 144hz 1ms bu kadar özellik yok bise yok bozuk işe yaramaz

Hocam tamir ettirmeye kalkışsan sana monitörün kendi fiyatından daha fazla ücret çıkartırlar

Arkadaşın dediği gibi bir zurna bir ayrana değiş

Hayla :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kendin tamir etmeye çalış, devre testleri falan yap içini sök parçala tak uğraş olsun.
o kadar monitör baktık daha alamadan elimizdekinden olduk pc de yok artık gündüzleri ne yapicam ben aşırı sıkılırım evde

Telefondan oyun oyna gta serisini bitir bully oyna max payne oyna bi sure idare eder.
yok valla telefon kullanmaktan nefret ediyorum üstüne telefon redmi note 10 pro oyun falanda oynanmaz

yok valla telefon kullanmaktan nefret ediyorum üstüne telefon redmi note 10 pro oyun falanda oynanmaz
Fazla agir oyunlar degil gerci gta oyunlari klasik rockstar oldugu icin bazi telefonlarda vs cokme sorunu oluyor samsung gakaxy a56 ile gta sa oynanmiyor aciyor kasma vs yok ama cokuyor oyun durduk yere herhangi zamanda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,289
Üyeler
198,739
Son üye
Paramedich

Geri