❌İndirim Bitti! İ9-14900F İşlemci 🔥19.999₺

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
bu anakartın desteği bile yok microcode güncellemeleri vs yok yakmayın birinin canını hocam
Nasıl yok reis bios ve chipset güncellemesini vs ben alır almaz sitesinden bulup yapabildim . Hem banakartla işlemciyi 15 e veriyorum bu paraya beleş bence

Nasıl yok reis bios ve chipset güncellemesini vs ben alır almaz sitesinden bulup yapabildim . Hem banakartla işlemciyi 15 e veriyorum bu paraya beleş bence
1783278153549.webp

0x12F olması lazım yok o güncelleme

bunun yerine 9800x3d almak daha mantıklı
Hocam bu işlemciyi alan insan yüksek ihtimalle lga 1700 soketine sahip bir anakarta sahip olan sistemini yenilemek isteyen biridir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam benim anakartta sorun yaşar mıyım güncellemesi var mı anakartımı yazıyorum aşağıya

GIGABYTE Z790 D Intel Z790 Soket 1700 DDR5 7600MHz(OC) M.2 Anakart

Hocam bence 14900k veya 14900ks bekle

14700K mı yoksa bu ilandaki mi daha iyi ? 1-2 haftadır 14700k kovalıyorum 19.199dan aşağı bulamadım.
K versiyonları 0.2 ghz daha yüksek hızda çalışıyor. Onun dışında overclock yapılıyor K serisine ama zaten yeterince yüksek hızlarda çalışıyor. yani daha nereye kadar çıkaracaksın hızını? bence 14900f daha mantıklı olur sonuçta daha fazla çekirdek var. ama soğutman yeterli midir?

Arkadaşlar 12400f den buna geçiyim diyorum hazır ram fiyatlarıda çokken anakart ne alınmalı buna birde soğutucu
en az 12 vrm fazlı ve vrm soğutucuları olan bir anakart gerekiyor. daha azı olmaz.

Şahsen ben 14900f yerine Intel ultra 7 270K plus alırdım
Kral inan anakartım uygun olsa alırdım ama değil değiştirirsem de çok maliyetli bir geçiş olacak şu an 17 k verip 19 u almak benim için daha mantıklı 5-10 fps de düşük alayım çok öenmli değil zaten çok güçlü bir işlemci 14900 çekirrdek sayısı falan çok iyi bu fiyata alınabilecek bir seviyede olduğunu düşünüyorum

K versiyonları 0.2 ghz daha yüksek hızda çalışıyor. Onun dışında overclock yapılıyor K serisine ama zaten yeterince yüksek hızlarda çalışıyor. yani daha nereye kadar çıkaracaksın hızını? bence 14900f daha mantıklı olur sonuçta daha fazla çekirdek var. ama soğutman yeterli midir?
Hocam evet soğutma konusunda haklısınız iyi bir işlemci soğutucu lazım bu alev topuna

Ama almışken 14900K veya 14900KS almak daha mantıklı olur
(Tabi fiyatı 14900k için Max 25 bin TL ise, 14900ks içinse Max 30 bin TL ise)

en az 12 vrm fazlı ve vrm soğutucuları olan bir anakart gerekiyor. daha azı olmaz.
GİGA Z790 D DDR5 bu anakart yeterlimidir hocam bi bakar mısın. tek fanlı sıvı soğutmamda var gerekirse ilerde sağlam bir hava soğutmada alırım soğutamaz isem

Abi sıcak fırsatlarda marttaki konuyu bi insan niye hortlatır ki anlamıyorum. Bir an dedim ne oluyo ben böyle konu mu açtım skdnskkd

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,386
Üyeler
198,961
Son üye
Yamasut

Geri