❌İndirim Bitti! Nzxt C1000 1000w 80+ Gold Core Pcıe 5.1 Atx 3.1 135mm Full Modüler Psu - 8100 TL

dogrudur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kahverengiyi pc parcalarinda ben de sevmiyorum, ama zevkler degisken tabi. Farkli renklerde uretim zor olmasa gerek yaw, kim hangi rengi isterse alsin. Noctua bilinen bir marka, istese fabrikada yaptirir. Bazi firmalarin kasa modellerinde cesitli renkler gorunmeye basladi, Noctua da istese yapar.
Diyorum ya inat biraz da niye yapıyolar hakkaten anlamış değilim. Beyaz fan üretmek bu kadar zor olmamalı kahverengi yerine beyaza boyayacaksın. Beyaz noctua sistem yapmak isterdim açıkçası.

Diyorum ya inat biraz da niye yapıyolar hakkaten anlamış değilim. Beyaz fan üretmek bu kadar zor olmamalı kahverengi yerine beyaza boyayacaksın. Beyaz noctua sistem yapmak isterdim açıkçası.
Noctua merkeze yazsak dikkate alirlar mi acaba :) bunu isteyen tahminimce milyonlarca kisi vardir ve yazmislardir ama.

bu enermax bir banamı güven vermiyor anlamadım ki grubta çokça görüyorum ama tercih edebileceğim bir ürün değil

Hocam size çok güven veren markalardan daha uzun süredir güç kaynağı üretiyorlar. Noname bir marka değil.
Enermax eski markalardan ama kendi PSUlarini artik uretmiyorlar, kendi dizaynlariyla fason uretim yapiyorlar. Ama no name markalar yine de yanina yaklasamaz.

Kendi PSUlarini uretirken 2000 yili basinda almayi isterdim ama pahaliydi biraz :)

Seasonic Focus+ Goldu yenileye egim zaman bakacagim markalardan biri olacak.

Enermax eski markalardan ama kendi PSUlarini artik uretmiyorlar, kendi dizaynlariyla fason uretim yapiyorlar. Ama no name markalar yine de yanina yaklasamaz.

Kendi PSUlarini uretirken 2000 yili basinda almayi isterdim ama pahaliydi biraz :)

Seasonic Focus+ Goldu yenileye egim zaman bakacagim markalardan biri olacak.
Şu seasonic psuları bizim ülkede niye kimse tedarik etmiyor anlamıyorum

Hocam anlık olarak 7500TL'ye düştü 7800x3d, Asus Prime 5080 kullanıcam, sonuç olarak c1000 gold core alınmaz, doğru mu?

Son düzenleme:
Geri