Online Oyunlardan Zevk Alıyormusunuz?

mfm125

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,692
Bf1 chivarly2 dbd cs2 war thunder gibi online oyunlar hiç bir türlü zevk vermiyor kötü oynadığımdan değil ama sürekli yeniliyorum, bir sebepten dolayı ve sürekli oyunumdakilerle kavga ediyorum sinirim bozuluyor bu oyunlarda yensem bile zevk almıyorum daha iyi oynamak için çabalıyorum ama sonuç hep aynı millet ana bacı bırkamıyorum günlük haytta da sinirli biri değilim online oyun oynamayı temelli bırakmayı düşünüyorum benimle aynı drumu yaşayan varmı tavsiyelereniz neler?

Son düzenleme:
Bf1 chivarly2 dbd cs2 war thunder gibi online oyunlar hiç bir türlü zevk vermiyor kötü oynadığımdan değil ama sürekli yeniliyorum, bir sebepten dolayı ve sürekli oyunumdakilerle kavga ediyorum sinirim bozuluyor bu oyunlarda yensem bile zevk almıyorum daha iyi oynamak için çabalıyorum ama sonuç hep aynı millet ana bacı bırkamıyorum günlük haytta da sinirli biri değilim online oyun oynamayı bırakmayı düşünüyorum benimle aynı drumu yaşayan varmı tavsiyelereniz neler?
online bırak offline hikayeli oyna.bende 4 bin saat cs oynadım bu yıl bıraktım rahatladım aslında çok iyi oynuyordum ama yine de sinirleniyordum yendiğim kadar yeniliyordum da

Lise zamanında oynadığım bf3 ün keyfini hiçbir şey vermiyor. Hikayeli oyun pek sevmem hayatım bf ve cod oynamakla geçti. Bir kaç günde girip 1 saat oynayıp çıkıyorum.

online bırak offline hikayeli oyna.bende 4 bin saat cs oynadım bu yıl bıraktım rahatladım aslında çok iyi oynuyordum ama yine de sinirleniyordum yendiğim kadar yeniliyordum da
öyle yaptım zaten. Az önce canım çekti bir bf1 girdim adamları göreceksin sanki komando bende sinirlendim geldim buraya konu açtım işte

Hem de nasıl zevk alıyorum bir bilsen. Kudurtmanın zevki ayrı bir şey.

Lise zamanında oynadığım bf3 ün keyfini hiçbir şey vermiyor. Hikayeli oyun pek sevmem hayatım bf ve cod oynamakla geçti. Bir kaç günde girip 1 saat oynayıp çıkıyorum.
cod oynayanlar daha fena cod mw3 (2023) ilk çıktığında ilk gününde gamepass ten hikayesini bitirdim sonra online gireyim dedim oyun çıklaı 5 saat olmuş adamlar 70-80 seviye karşıma geliyorlar hepsinin elinde altın skin o günde sonra cod online girmedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hem de nasıl zevk alıyorum bir bilsen.
hangi oyunda nasıl zevk alıyorsun banada anlatırmsın

Hayır Lise Zamanlarında Online Oyunlar Oynamayı Bıraktım.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX
Bu zamana kadar hiç çevrimiçi oyun oynamadım. Tarzım değil.

cod oynayanlar daha fena cod mw3 (2023) ilk çıktığında ilk gününde gamepass ten hikayesini bitirdim sonra online gireyim dedim oyun çıklaı 5 saat olmuş adamlar 70-80 seviye karşıma geliyorlar hepsinin elinde altın skin o günde sonra cod online girmedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hangi oyunda nasıl zevk alıyorsun banada anlatırmsın
CS2. Bu online oyunlarda iyi oynaman ve kazanman lazım yok zevkini alamazsın.

CS2. Bu online oyunlarda iyi oynaman ve kazanman lazım yok zevkini alamazsın.
ben o kadar zaman vermek istemiyorum bir online oyuna sadece kazanmak istiyorum ve evet senin dediğin gibi kazanmadan zevk alamıyorsun

ben o kadar zaman vermek istemiyorum bir online oyuna sadece kazanmak istiyorum ve evet senin dediğin gibi kazanmadan zevk alamıyorsun
Günde kaç saat bilgisayar başındasın hocam?

Bf1 chivarly2 dbd cs2 war thunder gibi online oyunlar hiç bir türlü zevk vermiyor kötü oynadığımdan değil ama sürekli yeniliyorum, bir sebepten dolayı ve sürekli oyunumdakilerle kavga ediyorum sinirim bozuluyor bu oyunlarda yensem bile zevk almıyorum daha iyi oynamak için çabalıyorum ama sonuç hep aynı millet ana bacı bırkamıyorum günlük haytta da sinirli biri değilim online oyun oynamayı bırakmayı düşünüyorum benimle aynı drumu yaşayan varmı tavsiyelereniz neler?
Arkadaşla girmediğin müddetçe hiçbir keyfi yok. Zaten online oyunlar eskisi gibi oyuncunun aldığı zevki maksimize etmeye değil herkesi içeriye alıp kârını arttırmaya çalıştığından, ve bu yeni oyuncuları kazanabilsinler diye eski oyuncuların takımına attığı için ben bıraktım online oyun oynamayı.

8 bin maçım olan mobile legends oyununda takımıma her maç 200-300 maçlı adam geliyordu en son.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,031
Üyeler
199,270
Son üye
MuratCvk

Geri