www.itopya.com
Sattığım monitör aoc hocam daha aoc almayı düşünmüyorum![]()
AOC Q27G41ZDF 27" 240Hz 0.03ms HDMI DP Adaptive Sync HDR10 QHD QD-OLED Gaming Monitör | ITOPYA
AOC Q27G41ZDF 27" 240Hz 0.03ms HDMI DP Adaptive Sync HDR10 QHD QD-OLED Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile Q27G41ZDF ITOPYA'dawww.itopya.com
şunun 18 bine inmesini bekle
niye samsungun panelini kullanıyorSattığım monitör aoc hocam daha aoc almayı düşünmüyorum
ucuz monitörlerde oluyor bende de ucuz bi ktc var yapıyor nb f80'e asılı duruyor ama bu oled olanda öyle bi sorun yok hiç.Malzeme kalitesi çok kötü hocam ya gece resmen Çıt çıt sesine uyanıyorum durduğu yerde trim sesi çıkarıyor
Başka önerin var mı hocam ıps olarak oled çok istiyorum ama yanma olayıyla uğraşmak istemiyorum zaten takıntılıyımucuz monitörlerde oluyor bende de ucuz bi ktc var yapıyor nb f80'e asılı duruyor ama bu oled olanda öyle bi sorun yok hiç.
yanmaz kolay kolay ya bence. ips bu bütçede zaten alınmaz. miniled veya va falan alBaşka önerin var mı hocam ıps olarak oled çok istiyorum ama yanma olayıyla uğraşmak istemiyorum zaten takıntılıyım
tcl miniled konusu var ana sayfada bak onlar geliyo onlardan al gelirse. ips veya va aslında ama karartma bölgeleriyle oled gibi görünüyor. oled al bence yanmıyor o kadar kolayMiniled ne oluyor örnek model var mı
Oled bi bakayım hocamtcl miniled konusu var ana sayfada bak onlar geliyo onlardan al gelirse. ips veya va aslında ama karartma bölgeleriyle oled gibi görünüyor. oled al bence yanmıyor o kadar kolay
attığımı al en baştaOled bi bakayım hocam
18k ya samsungun 180hz vardı ama eskiden onun bi 240hz modelini üretiyorlardı. Keşke alsaydımOled bi bakayım hocam