Çözüldü✓ 2k 240hz Monitör Önerisi

Brysf

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,272
Panel ve malzeme kalitesi iyi olan bir monitör arıyorum maksimum bütçem 15k Aslında oled de isterdim ama yanma mevzusu beni korkutuyor olede yakın renkler veren panel gecikmesi iyi olan sorunsuz model var mıdır ?

Malzeme kalitesi çok kötü hocam ya gece resmen Çıt çıt sesine uyanıyorum durduğu yerde trim sesi çıkarıyor
ucuz monitörlerde oluyor bende de ucuz bi ktc var yapıyor nb f80'e asılı duruyor ama bu oled olanda öyle bi sorun yok hiç.

ucuz monitörlerde oluyor bende de ucuz bi ktc var yapıyor nb f80'e asılı duruyor ama bu oled olanda öyle bi sorun yok hiç.
Başka önerin var mı hocam ıps olarak oled çok istiyorum ama yanma olayıyla uğraşmak istemiyorum zaten takıntılıyım

Miniled ne oluyor örnek model var mı
tcl miniled konusu var ana sayfada bak onlar geliyo onlardan al gelirse. ips veya va aslında ama karartma bölgeleriyle oled gibi görünüyor. oled al bence yanmıyor o kadar kolay

tcl miniled konusu var ana sayfada bak onlar geliyo onlardan al gelirse. ips veya va aslında ama karartma bölgeleriyle oled gibi görünüyor. oled al bence yanmıyor o kadar kolay
Oled bi bakayım hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,586
Üyeler
199,841
Son üye
Onurbey1

Geri