Margot Robbie
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 62,250
Merhabalar, eskiden Steam'de kart kasma uygulaması vardı. Ban yedirmiyordu, hala var mı? Ban riski var mı?
margotın kartı para için kasacağını sanmıyorumHala var da worth degil kartlar cok cok ucuz oyunlar pahali. Valve harici kullanirsan sorun yok.
Özel mesaj attım aga ordan bi bak geçen yaz denemiştim çalışıyorduMerhabalar, eskiden Steam'de kart kasma uygulaması vardı. Ban yedirmiyordu, hala var mı? Ban riski var mı?
Çeyiz diziyom ona lazım la üç beş dolar gelsin de bişeyler alırım belki diyemargotın kartı para için kasacağını sanmıyorum
en son gördüğümde steam %60 komisyon alıyordu karta çekmedeÇeyiz diziyom ona lazım la üç beş dolar gelsin de bişeyler alırım belki diye
Hocam mesajın için teşekkürler ama konuya atman daha faydalı olur çünkü bu forum kültürüne aykırı. Bu konudan internette aratan herkes yararlanacaktır.Özel mesaj attım aga ordan bi bak geçen yaz denemiştim çalışıyordu
Başka forumların linkini atmak yasak falandır belki diye atmadım bi de hile forumu yaniHocam mesajın için teşekkürler ama konuya atman daha faydalı olur çünkü bu forum kültürüne aykırı. Bu konudan internette aratan herkes yararlanacaktır.