❌İndirim Bitti! MSI Mpg A1000g Psu 7.789,05 TL

Sizce bir psu ya 8k vermeye değer mi mesela 75klık sistem çeksem?

Enermax revouliton iii 1000w ı 5.7k ya almıştım iade edip bunu mu alıyım sizce?

Arkadaşlar a1000gs yani revize versiyonuda 8400 tl şiddetle onu almanızı öneririm
2 tane 16 pin girisi iyiymis ama 1 tane 8 pin var. Bu modelde kabloyu (16 pinden 8 pine) talep edince yolluyorlardi galiba? Bir de coil whine cokca rastalandigi model miydi unuttum

2 tane 16 pin girisi iyiymis ama 1 tane 8 pin var. Bu modelde kabloyu (16 pinden 8 pine) talep edince yolluyorlardi galiba? Bir de coil whine cokca rastalandigi model miydi unuttum
CW eski sürümde yok muydu revizede çözüldü diye biliyorum. 8 pin hakkında bilgim yok.

Arkadaşlar enermax revouliton iii 1000w ı 5.7k ya almıştım iade edip bunu mu alıyım sizce?

CW eski sürümde yok muydu revizede çözüldü diye biliyorum. 8 pin hakkında bilgim yok.
bilmiyorum konusuluyordu ama konuyu bulursam yazarim.

8 pin donusturucu vermiyorlarsa 3 tane 8 pin isteyen AMD gpular icin donusturucu almak lazim. Guncel Nvidia gpular tek 16 pin sokete takilir zaten Su 2 tane 16 pin destegini sevdim.

A G serisinde CW sorunu yok GS serisinde çokça olduğu defalarca konuşuldu forumda 2023 mayıstan beri A850g kullanıyorum hiç sorun yaşamadım

Ne diyorsunz alınır mı ? Bu fiyata kabloları örgü olsa daha iyi olurmuş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,582
Üyeler
199,190
Son üye
eymen.ehej

Geri