Hepsiburadada yorumlarda alanlar 3.1 geldiğini yazmislar9 taksit varmış almamak için kıvranıyom valla
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Atx 3.0 mış bu
3.1 ile arasında çok fark olur mu ?
Yorumlara bakarsanız 3.1 geldiğini yazmışlar hep, ona göre bende 6 taksitle aldım umarım 3.1 olarak gelir, gelmezse iade ederim..9 taksit varmış almamak için kıvranıyom valla
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Atx 3.0 mış bu
Arkadaşlar a1000gs yani revize versiyonuda 8400 tl şiddetle onu almanızı öneririm
banka kampanyaları ilke birleştirip son 6 ayın en düşük fiyatına rahat gelir.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
2 tane 16 pin girisi iyiymis ama 1 tane 8 pin var. Bu modelde kabloyu (16 pinden 8 pine) talep edince yolluyorlardi galiba? Bir de coil whine cokca rastalandigi model miydi unuttumArkadaşlar a1000gs yani revize versiyonuda 8400 tl şiddetle onu almanızı öneririm
CW eski sürümde yok muydu revizede çözüldü diye biliyorum. 8 pin hakkında bilgim yok.2 tane 16 pin girisi iyiymis ama 1 tane 8 pin var. Bu modelde kabloyu (16 pinden 8 pine) talep edince yolluyorlardi galiba? Bir de coil whine cokca rastalandigi model miydi unuttum
bilmiyorum konusuluyordu ama konuyu bulursam yazarim.CW eski sürümde yok muydu revizede çözüldü diye biliyorum. 8 pin hakkında bilgim yok.
1000w ve üzerinde yolluyorlar2 tane 16 pin girisi iyiymis ama 1 tane 8 pin var. Bu modelde kabloyu (16 pinden 8 pine) talep edince yolluyorlardi galiba? Bir de coil whine cokca rastalandigi model miydi unuttum