Steam İndirme Sorunu

Steam'in indirme sayfasındaki grafiği paylaşabilir misiniz

gorev yoneticisinde detaylar kismindan steam.exe ye sag tik yap onceligi realtime yani gercek zamanli yap (en ustteki secenek) sorun duzelir

disk kullanımı kaç olursa internette okadar yüksek oluyor aynı gidiyo ikisi. disk kullanımı artınca internette artıyor
Sorun ssd de gibi o zaman cache belleği yetmiyor olabilir buda ssd nin kalitesizliginden olabilir ssd de dram varmı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gorev yoneticisinde detaylar kismindan steam.exe ye sag tik yap onceligi realtime yani gercek zamanli yap (en ustteki secenek) sorun duzelir
Böylede düzelebilir

Yaz indirimleri başladığından beri bire bir aynı sorunu yaşıyorum. Steamin sunucularından kaynaklıdır diyerekten çözüm aramayı bıraktım.

Sorun ssd de gibi o zaman cache belleği yetmiyor olabilir buda ssd nin kalitesizliginden olabilir ssd de dram varmı

Böylede düzelebilir
WD Blue 500GB SN570 modeli

indirmenin sag ust tarafindan ayarlara gir indirmeyi megabit turunden goster de corun cozulur
zaten megabit türünde gözüküyor şuanda. ss'de de aynı

WD Blue 500GB SN570 modeli
Dram olmadığından olabilir sanırım internette samsung ssd alınca bu sorunun çözüldügunu söyleyenleri görmüştüm senin yapacağın bir sey yok gibi istersen indirme hızını sınırla

Geri