Çözüldü✓ 5070 Ventus 3x Oc mi Pny 5070 ARGB Epic-X Triple Oc mi 32k-38k Fiyat Bandında Kart Önerisi

trontron

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
38000
3 aydır filan piyasayı takip ediyorum ama 5070lerdeki test sayısının azlığından ötürü müdür bilmiyorum ama işin içinden çıkamadım. 33k 38k arasındaki kartlar arasından hangisi en iyisi olur? Ben şuanlık bu iki model arasında kaldım. Pnynin oc performansı sayesinde hatrı sayılır bir performans artışı vadettiğini düşünüyorum. ama 2 slotlu olması düşündürüyor, ayrıca msi,gigabyte,asus ve colorful gibi daha garanti markalar varken pny veya palite filan yönelmeli miyim? Sizce hangi model en mantıklısı şuan. (Not:dual bios kullanıyorum hem w11 hemde arch linux. Hem gaming anlamında hemde ai training anlamında güçlü ve soğutma performansı iyi bir model arıyorum.)

Son düzenleme:
İkisi arasından PNY

PNY Nvidianın server gpularını satan firma. Ventus ve Shadow mümkün mertebe alınmamalı.
Yok marka ağırlığını biliyorum sadace garanti ve sonradan satış anlamında üzer mi onu merak ettim? Çünkü insanlar genelde msi,asus,gigabyte filan arıyor. Ayrıca daha önemlisi msida servis point teknik servisi var. Pnyde ise bu iş distribütöre kalıyor.

Yok marka ağırlığını biliyorum sadace garanti ve sonradan satış anlamında üzer mi onu merak ettim? Çünkü insanlar genelde msi,asus,gigabyte filan arıyor. Ayrıca daha önemlisi msida servis point teknik servisi var. Pnyde ise bu iş distribütöre kalıyor.
Orasını bilmiyorum ben yinede ventus almazdım

Yardımcı olan arkadaşlada teşekkürler. Aldım Pny olanı. Amazon peşin fiyatına 9 taksit yapıyor şuan da faydalanmak isteyen olursa alabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,619
Üyeler
199,200
Son üye
Nacht

Geri