40-45k Bütçeye Laptop Önerisi

Berk Atmaca

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,359
dostlar selamlar. 45k civarına laptop arayışındayız. birincil amaç tabii ki oyun oynamak olacak. ne alınabilir? monster excalibur falan aldırmak istemiyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
dostlar selamlar. 45k civarına laptop arayışındayız. birincil amaç tabii ki oyun oynamak olacak. ne alınabilir? monster excalibur falan aldırmak istemiyorum
Hocam 5060 laptop diye aratınca en başta bu çıkıyor almaman için önceden uyarıyorum. Çünkü loq essential modellerin ekran kartı wattları çok düşük. Bunun ekranı da kötü. Aklında bulunsun alma öneren çıkar illaki

Hocam 5060 laptop diye aratınca en başta bu çıkıyor almaman için önceden uyarıyorum. Çünkü loq essential modellerin ekran kartı wattları çok düşük. Bunun ekranı da kötü. Aklında bulunsun alma öneren çıkar illaki
Teşekkür ettim. Ya ben kendime almıyorum. Alacak olan kişide böyle hard rekabetçi bir oyuncu değil. Hikayeli oyun oynar geçer. 3-5 el valo atar salar yani. En performanslı en iyi en kaslı laptoba da gerek yok ama almışken iyisini almak biz Türklerde klasik yani :)

• Beğen
Teşekkür ettim. Ya ben kendime almıyorum. Alacak olan kişide böyle hard rekabetçi bir oyuncu değil. Hikayeli oyun oynar geçer. 3-5 el valo atar salar yani. En performanslı en iyi en kaslı laptoba da gerek yok ama almışken iyisini almak biz Türklerde klasik yani :)
Bu güzel model loqe de değil düz loq ama satıcıyı bilmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama ram'i öğrenm 8+4 mü düz 12 mi diye

ekranı %100srgb genelde ntsc koyuyorlar ucuzlarda

Bu güzel model loqe de değil düz loq ama satıcıyı bilmiyorum

Ama ram'i öğrenm 8+4 mü düz 12 mi diye

ekranı %100srgb genelde ntsc koyuyorlar ucuzlarda
loqe ile loq arasındaki fark ne kankim? bilmiyorum uzak kaldım sistemlerden

• Beğen
loqe ile loq arasındaki fark ne kankim? bilmiyorum uzak kaldım sistemlerden
loqe yani loq essential'lar performans değil kalite odaklı ekran kartı watt değeri daha düşük oluyor
attığım son model düz loqda 115 watt yani max watt 5060 var. essentialda 65w diye biliyorum
5050den bile düşük performans verebilir

loqe yani loq essential'lar performans değil kalite odaklı ekran kartı watt değeri daha düşük oluyor
attığım son model düz loqda 115 watt yani max watt 5060 var. essentialda 65w diye biliyorum
5050den bile düşük performans verebilir
teşekkür ettim kankim bilgilendirme icin. bu attığını aldırıyorum ben

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,569
Üyeler
200,454
Son üye