Nays Kapanıyor R.I.P

Bende de aynı dert açıkçası. Nays'ın yerini birebir tutan çıkmadı ama abonelikler için Tami ve Bankart'a bakıyorum, Spotify ve YouTube gibi yerlerde iade oluyor. Oranlar her ay değişiyor, o yüzden buradaki aylık cashback listesine de göz atmanı öneririm, en güncel hâli orada duruyor.

IMG_3816.webp

İlk çıktığında indirmiştim çok temiz kâr ettiriyordu zamanında , üzüldüm..

Video ve müzik platform kampanyaları tek bir kampanyada birleşmiş. Maksimum 100tl geliyor. Netflix alınca primedan ve youtubedan cashback alamiyoruz yani. 1 senedir görüntülü görüşmeyi sevmedigim icin musteri kaydimi tamamlamamistim gecen ay yaptım ve nays kapanıyor keşke daha önce yapsaydim tüh.

Nays benzeri banka kartı ile para yükleyebildiğimiz ve tranfer edebildiğimiz başka ücretsiz uygulama varmı arkadaşlar

papara ve tosla en çok kullanılanlar bu iş için, ikisinde de karta para yükleyip transfer yapabiliyorsun. tam ücretsiz mi diye sorarsan papara'da bazı işlemlerde ufak kesintiler çıkabiliyor ara sıra, o yüzden güncel ücret tablosuna bakmanı öneririm. bende papara var, transfer tarafı gayet rahat.

Ne güzel nays'a parayı yükeyip diğer bankalara eft havale ücreti olmadan gönderim yapıyordum üzdü.
Bende en çok o yüzden kullanıyordum şimdi enpara açtım o da aynı ama yükleme kısmı baya kadar pratik değil ancak havale EFT ücretsiz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

uption'a bir bakın arkadaşlar
O nasıl naysla aynı mı

Geri