shyNNN
80+
- Reaksiyon skoru
- 166
Aslında sisteminiz yeterli gibi görünüyor birde OCCT ile power testi yapar mısınız acaba power yük binince mi kapatıyor.Sorun win 11 de mi diyorsunuz
Aslında sisteminiz yeterli gibi görünüyor birde OCCT ile power testi yapar mısınız acaba power yük binince mi kapatıyor.Sorun win 11 de mi diyorsunuz
Hayır test ettim uçak moduna geçti gene bir şey olmadıAslında sisteminiz yeterli gibi görünüyor birde OCCT ile power testi yapar mısınız acaba power yük binince mi kapatıyor.
Hocam kasa sistem hala çalışıyor ekrandan gidip 2 sn sorna yeniden başlıyorAslında sisteminiz yeterli gibi görünüyor birde OCCT ile power testi yapar mısınız acaba power yük binince mi kapatıyor.
Sorun Windows'tan ziyade zararlı yazılım şüphem var. Görev yöneticisinden bütün çalışan yazılımları bir kontrol etmenizde fayda var, şüphe ettiğiniz bir yazılım olursa hemen ekran görüntüsü yollarsınız.Sorun win 11 de mi diyorsunuz
Sorun Windows'tan ziyade zararlı yazılım şüphem var. Görev yöneticisinden bütün çalışan yazılımları bir kontrol etmenizde fayda var, şüphe ettiğiniz bir yazılım olursa hemen ekran görüntüsü yollarsınız.
Hocam şuanlık yok steam den indiriyoruz bir abim steam toplulukdan rdr2 Tr yama indirmiş asi dll dosyası onda da sorun görmedim zaten 1 saat kaspersk ile taratım ama neden durduk yere yeniden başlıyor bu canımı sıktıYok, görev yöneticisi. Bunu kast etmemiştim.![]()
İşte bendede aynı olay vardı tam yüke girmesine rağmen sıkıntı yoktu ama daha sonra kapanıp yeniden başlıyodu. dediğim gibi bios pili dahil herşeyi sök tak yapıp bios güncelledim. Ayrıca önerim eğer fazla bi zaman farkı yoksa sondan 1 önceki biosu indirmenizi tavsiye ederim.Hocam cmd de açılıp kapandığına şahit oldum ama öyle hızlı oluyor ki zor fark ettim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ama pc çalışıyor monitör den gidiyor öküyor sorna yeniden başlıyor Tüm sistemi occt den yüke soktum yok abi sistem iyi oyunda olmadığım zamanda gidiyor
Hocam bölgemde çok elektrik sorunu var bende yapmak istiyorum ama bu kumar oynamak gibi burda birde yapay zekaya yazdım da sistem kapanımca psu güç kaynağından kapatıyprum diye buda diyor ki nvidia nın hazır dosyasını bozdun diyorİşte bendede aynı olay vardı tam yüke girmesine rağmen sıkıntı yoktu ama daha sonra kapanıp yeniden başlıyodu. dediğim gibi bios pili dahil herşeyi sök tak yapıp bios güncelledim. Ayrıca önerim eğer fazla bi zaman farkı yoksa sondan 1 önceki biosu indirmenizi tavsiye ederim.
olay görüntüleyicisinden hata raporuna bak. olay görüntüleciyisi > windows günlükleri > sistem - kernel-power 63 gibi hata varsa psudan yada anakarttan kaynaklıdır başka hata varsa googleden bir göz at ipucu verebilir
Bir bakar mısınolay görüntüleyicisinden hata raporuna bak. olay görüntüleciyisi > windows günlükleri > sistem - kernel-power 63 gibi hata varsa psudan yada anakarttan kaynaklıdır başka hata varsa googleden bir göz at ipucu verebilir
Virüs olma ihtimalini artık ciddi bir şekilde düşünüyorum. VirusTotal üzerinden RDR2 yamasını, diğer indirdiğiniz dosyaları inceleyebiliriz.Hocam bölgemde çok elektrik sorunu var bende yapmak istiyorum ama bu kumar oynamak gibi burda birde yapay zekaya yazdım da sistem kapanımca psu güç kaynağından kapatıyprum diye buda diyor ki nvidia nın hazır dosyasını bozdun diyor
Bir bakar mısın
Virüs olma ihtimalini artık ciddi bir şekilde düşünüyorum. VirusTotal üzerinden RDR2 yamasını, diğer indirdiğiniz dosyaları inceleyebiliriz.
Hocam yeniden başlatmasına etki eder miVirüs olma ihtimalini artık ciddi bir şekilde düşünüyorum. VirusTotal üzerinden RDR2 yamasını, diğer indirdiğiniz dosyaları inceleyebiliriz.
Hocam abimle konuştum bizim burda dalgalanma oluyor elektrik bir defasında böyle dalgalanma oldu abim çıka geldi pc kapandımı dedim evet dedi peki kasa çalışıyor mu dedim evet dedi yani sorun elektrik den olabilir buraya sokak lambası yapıyorlar bu yüzden olduğunu düşünüyorum siz ne dersiniz çok bilgili biri değilimİşte bendede aynı olay vardı tam yüke girmesine rağmen sıkıntı yoktu ama daha sonra kapanıp yeniden başlıyodu. dediğim gibi bios pili dahil herşeyi sök tak yapıp bios güncelledim. Ayrıca önerim eğer fazla bi zaman farkı yoksa sondan 1 önceki biosu indirmenizi tavsiye ederim.