Yardım Hepsiburada Rezaleti Görüldü Yedim

ghnn

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,211
hepsiburada'dan spigen marka şarj aleti ve kablo satın aldım ürün daha 1 yıl dolmadan bozuldu adaptör bozuk kablo sağlam ama ben garantiye ikisi de aynı kutuda çıktığı için ikisini beraber yolladım.
azamiyi tamir süresi olan 20 işgünü (yaklaşık 1 ay) geçti. servis herhangi bir şekilde cevap vermiyor.
konu hakkında hepsiburadaya kep iletisi attım.
kep iletilerinde iletinin ulaştığına ve okunduğuna dair deliller olur.

benim iletim ulaşmış ve okumuşlar ancak iki haftadır tarafıma geri dönüş yapmadılar.

hayatımda çok kişi tarafından görüldü yedim ancak ilk defa kurumsal(?) bir firma tarafından görüldü yiyorum.

1000122713.webp

Benim arkadaşta aynı sorun oluştu adaptörü kargoyla yolladı 1 ay bekledi. Düzeltemiyoruz diyip para iadesi yapmışlardı.

Benim de spigen kablom bozulmuştu bir yıla yakın oldu gönderdim bir aya yakın oldu para iadesi yaptılar

Amazon dışında açıkçası ürün alınmaz. Hepsiburada'dan sadece kedi kumu alıyorum, çünkü alacağım firma orada uyguna satıyor. Hepsiburada aynı Amazon gibi premium yaptı, ama ücretsiz kargo ve kısa sürede kullanmalık ₺20-30 para üstü veriyor. Yalan yok kargo firması da iyi, ama destek tarafında Amazon olmaya çok uzak. Hele siteye her girişte tekrar giriş yapmak, telefon uygulaması da en boktanı diyebilirim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hepsiburada ARTIK yerli firma değil
Kazaklara mı satıldıydı hatırlamadım, ama açıkçası yönetim vb. değişiklik olmadı. Yani böyle Avrupalı rakip bir firmasına satılmadı. O yüzden halen yönetim kafası yerli, kadroları da öyle.

Spigen garanti hizmeti ile HepsiBurada'nın alakasını anlamadım, neden HepsiBurada'ya mail attınız?

Spigen garanti hizmeti ile HepsiBurada'nın alakasını anlamadım, neden HepsiBurada'ya mail attınız?
sen bu durumda kalsan tüketici hakem heyetine spigen'in garantisini mi şikayet etmen gerektiğini sanıyorsun?
alakasını söyleyeyim
faturada hepsiburada.com yazıyor.

dipnot:şuana kadar 10dan fazla thh davası kazandım hiç bir zaman garantiyi şikayet etmedim

HepsiBurada'nın böyle bir zorunluluğu olduğunu sanmıyorum, (olsa bile zaten onlara da kargo ile göndermen lazım, neden yolu uzatasın ki, direkt markanın garantisine gönderirsin yani) MediaMarkt, Vatan gibi fiziksel mağazalardan aldığın ürünleri direkt mağazasına götürüp garantiye göndermelerini isteyebilirsin ya da direkt sen garantiye gönderebilirsin, araya aracı sokmaya ne gerek var, sonuçta onların da yapacağı ürünü senin adına markanın garantisine göndermek olacak

Bu arada sen ürünü direkt garantiye mi gönderdin yoksa HepsiBurada'ya gönderip onların ilgilenmesini mi istedin

HepsiBurada'nın böyle bir zorunluluğu olduğunu sanmıyorum
var hocam. türkiyede satıcı ürünü satar sonrasıyla ilgilenmez gibi bir kanı var ama bu yanlış.
2000lerin başından itibaren avrupaya girme hevesiyle yürürlüğe koyduğumuz kanunlardan birisi de "Tüketicinin korunması hakkında kanundur"
he avrupaya girme işi hikaye ama böyle hoş kanunlarımız o zamanlarda verdiğimiz uğraşlar sonucunda şuanda bu yasalar yürürlükteler

var hocam. türkiyede satıcı ürünü satar sonrasıyla ilgilenmez gibi bir kanı var ama bu yanlış.
2000lerin başından itibaren avrupaya girme hevesiyle yürürlüğe koyduğumuz kanunlardan birisi de "Tüketicinin korunması hakkında kanundur"
he avrupaya girme işi hikaye ama böyle hoş kanunlarımız o zamanlarda verdiğimiz uğraşlar sonucunda var oldu ve yürürlükte
mağaza online olduğu için gereksiz buldum hocam, zaten kargo ile göndereceğiniz şey için neden direkt garantiye göndermeyip süreci uzatayım ki? Fiziksel mağaza olsa yine neyse, gider elinle teslim edersin süreç uzamaz sen kargolayacağını onlar kargolar

mağaza online olduğu için gereksiz buldum hocam, zaten kargo ile göndereceğiniz şey için neden direkt garantiye göndermeyip süreci uzatayım ki? Fiziksel mağaza olsa yine neyse, gider elinle teslim edersin süreç uzamaz sen kargolayacağını onlar kargolar
zaten garantiye kendim yolladım hocam ama garantiden sonuç çıkmadığı zaman satıcı ilgilenmek zorunda. satıcı batsa ve şuanda var olmasa distribütör ilgilenmek zorunda hiyerarşi bu şekilde devam eder

hocam konuyu okur musun?

Geri