Çözüldü✓ 1.5k -2.5k Arası Klavye ve Max 1.5k Mouse Arıyorum (Çok Ürün Var Kafam Karışık)

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
4000
TOTAL MAX 4K BÜTÇEM VAR
*KLAVYE*
yanı foruma baya baktım ama ucuz olunca dandık oluyor kalıtelı olunca da pahalı oluyor nomral olarak ben oyun oynarken benı çok ileri atsın ıstemıyorum sadece fena olmayan gecıkme ıle ıyı hıssıyatla oynamak ıstıyorum yanı dört dörtluk olmasına gerek yok kısaca demek istediğim fps oyunu oynarken benı memnun etsın en azından görevini yapsın.Ayrıca şunu da belırteyım eğer diyosanız ki bu burçeye işte şu urunu vesaıre alma paran çöp olur onun yerıne şunu al dıyorsanız dıkkate alırım tabı kı ancak işimi görüyorsa f/p ıse işimi görecekse en ıyısı olmasına gerek yok

(mekanık manyetık farketmıyor çok anlamıyorum dıye tekrar belırteyım)

*MOUSE*
mouse olarak hiç bilgim yok fps oyunu oynuyorum yine tekrarlamak gerekirse aşırı rekabetçı değilim ama nişan aldığım zaman uzakta gördüğüm rakıbı rahatlıkla vurabılıyım yanı mouse titremesın uzaktakı düşmana nişan alırken şu an kullandığım dandık mouse sıkıntı çıkarabılıyor bazen (oynadığım oyun battlefield 1)

*MOUSEPAD*
yeterlı olsun çok buyuk olmasına gerek yok aşırı bı renk de aramıyorum açıkccası uygun fıyatlı bır tane alıp geçmeyı düşünüyoum.Rengine de dikkat etmeyeceğim bu konuda da dikkat etmem gereken bır şey varsa uyarırsanız memnun olurum

atk a9plus ile wraith w60

kral n11 de Aula v9 Ultra var 2500tl üye olunca 2200 e falan düsüyor mouse olarak bunu öneririm a9dan falan baya iyi sensörleri var üstelik 8k hz dongle ile geliyor klavye olarak ajazz ak680 aldım %68 2200tl idi o da gayet memnunum öneririm bunları

kral n11 de Aula v9 Ultra var 2500tl üye olunca 2200 e falan düsüyor mouse olarak bunu öneririm a9dan falan baya iyi sensörleri var üstelik 8k hz dongle ile geliyor klavye olarak ajazz ak680 aldım %68 2200tl idi o da gayet memnunum öneririm bunları
https://www.hepsiburada.com/ajazz-ak680-65-kablolu-hot-swap-kablolu-mekanik-68-tuslu-oyuncu-gaming-klavye-gri-renk-p-HBCV00006VW3Q8?magaza=ATAsoft&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:akakce.md:pricecomp&utm_content=agnm:hb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.22.3 hepsibuırada
1300 tl grisi

Klavye olarak 1700 TL ye Leaven K88 öneririm bende kullanıyorum

yüzde 75 klavye olursa daha iyi olur ya benım için tabı diğer tavıyeleri de dınlemek ısterım

reis attığının o fiyat aralığındaki denkleri var mıdır bilemem ama benim söylediğim manyetik klavye 8k hz destekliyor baya bi özelliği var rt si falan hani hele ki fps oyunları oynuyorsa benim attığımı ben daha çok öneririm zaten yazdığım klavyr mouse 400tl aşıyor arkadaşın fiyat bandını bence 4400tl ye değer ikiside

Klavye olarak 1700 TL ye Leaven K88 öneririm bende kullanıyorum
yandan tuşlu klavye hiç kullanjmadım görüntüsü biraz garip gelıyor sen uygun dıye mı aldın toksa bılerek yanda mı ıstedın?.ayrıc kolay alışabıldın mı

Mousepad olarak şunu öneririm. Yakın zamanda test ettim, bu fiyatlardaki boyutu ve yüzeyi en iyi kare mouse pad. Large önerme nedenim fare için daha ideal, daha küçük boyutlusunu almayın.

Fare olarak bu ürünü kupon ile ₺1900-2000 civarına alabiliyorsun. Kupon gözükmüyorsa yeni N11 hesabı açmayı deneyin.

Klavye tarafında şu ürünü buldum. Eğer %100 istemiyorsanız membrana yönelmenizi öneririm, çünkü bu bütçelerdeki %75 klavyelerin switchleri iyi olmuyor.

Eğer %60 uygunsa manyetik klavyeler de var. Ben tercih etmem bu arada, %60 denedim fonksiyon tuşları lazım olunca eziyet çekiyorsunuz.

Veya bütçeyi ₺500 zorlarsan Havit'in şu klavyesini öneririm, şu an kullanıyorum. Kasası plastik ve keycapsler fiyatına göre bir ucuz kaldığından, switchden çok keycapsler ses çıkarıyor. O ses rahatsız etmezse gayet uzun ömürlü switchleri olan bir ürüne sahip olursun. Kablosu falan da iyi. Uygulama üzerindeki ayarları da gösteririm.

Manyetik klavyede mıknatıs sistemi olduğundan, teller gibi çabuk bozulan eski mekanik switchler gibi çift basma olmuyor. Ama onlarda da anakartı artık ne deniyorsa o dandikse, yer yer aynı anda basarken veya güçte bir sorun varsa, basmada sorun yaşatıyor. Havit KB904L uzun süredir kullanıyorum, böyle bir sorun yaşamadım. Ama aynı anda Dareu EK75 RT de arada kullanıyorum, onda mesela o sorunlar yaşandı. Yazılımsal diyenler de var ama var.

Kaba hesap yaptım (Amazon Prime üyeliğim falan var) kargo ücretsiz olarak Havit klavyesi hariç ₺4000 içerisinde alınıyor.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,479
Üyeler
199,167
Son üye
fatna

Geri