1.86 Boy Bana Yetmiyor

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
bilader 167-68 falanım ne anlatıyon ya

Şimdi ki nesil çok uzun.Dışarda benden uzun azımsanmayacak kadar kişi görüyorum.Milletin boyu 1.90 ve üzeri olmuş haberim yok.Benim boyumda veya bana yakın zaten tonla insan var.Artık kızlarında kriterleri 1.90 güncellendi.Bu boyun avantajı kalmamış.Benden küçükler daha heybetli duruyor artık.
Abartma king.Norveçte falan yasamiyorsan 190 üstü birsuru insan görmen zor tr ortalaması 70lerde.Avantajlari bırak kıyafet bulamıyorum ben paçam açık geziyom dalga geciolar

Dostum kaslıyım ben var yani :) Ama boy çok daha önemli.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ne şüphelencem artık durum böyle 1.90 altını takan yok.
Şüpheleniyorsun ki böyle diyorsun. 190 altına erkek demiyorlar düşüncesindeysen kendine bu saat'ten sonra erkek deme.

Dostum ya fena ragebait atıyorsun ya da kizlar seni begenmedikleri için böyle bahaneler sunuyor emin ol boy o kadar fark etmiyor başka bir özelliğini sevmiyorlar bahaneleri bu oluyor
Yav kızlardan yana sıkıntı yok.Siz anlamıyorsunuz.Ben şimdide sevgili yapıyorum rahatça beğeniyorlar.Ama 1.90 üzeri daha çekici geliyor insanlara.Erkekler arasında da rekabet ve imrenme oluyordur.Hiç mi ortam görmediniz kızlar 1.90 üzeri erkekleri yakışıklı kategorisine sokuyor artık.Hayallerdeki yakışıklı erkek modelinde 1.90 şartı koşuluyor.

Tip olmayınca malum böyle şeylere kafayı takman normal gibi tiktoğu kaydırmayı bırak
Yok olum yakışıklıyım çok şükür ama boy bir 5cm daha olsa on numara olucam

Şüpheleniyorsun ki böyle diyorsun. 190 altına erkek demiyorlar düşüncesindeysen kendine bu saat'ten sonra erkek deme.
Ben sana neyi kanıtlıycam bro.Kızlar öyle diyor.Sen öyle ortamlarda bulunmadığın için bilmiyorsun.Saçma sapan boş bir konudan ilerliyorsun.Şu yaptığın yorumlar çocukca.Birde önemli bir analizde bulunduğunu sanıp kendini tatmin ediyorsundur :D

Son düzenleme:
Yav kızlardan yana sıkıntı yok.Siz anlamıyorsunuz.Ben şimdide sevgili yapıyorum rahatça beğeniyorlar.Ama 1.90 üzeri daha çekici geliyor insanlara.Erkekler arasında da rekabet ve imrenme oluyordur.Hiç mi ortam görmediniz kızlar 1.90 üzeri erkekleri yakışıklı kategorisine sokuyor artık.Hayallerdeki yakışıklı erkek modelinde 1.90 şartı koşuluyor.

Ben sana neyi kanıtlıycam bro.Kızlar öyle diyor.Sen öyle ortamlarda bulunmadığın için bilmiyorsun.Saçma sapan boş bir konudan ilerliyorsun.Şu yaptığın yorumlar çocukca.Birde önemli bir analizde bulunduğunu sanıp kendini tatmin ediyorsundur :D
Zaten halihazırda ilişkisi varken daha yakışıklı erkeğe bakan kadin o yakışıklı adamla da çıksa yeri gelince yine daha yakışıklısı için ayrilir. Yakışıklının da yakışıklısı var bu kısır döngüye girer bu sekilde
Hiç mi ortam gormediniz yazmışsın da gordugumuz ortamlarin apayrı olduğu belli şahsen çevremde bu kadar tipe önem veren insan yok 7/24 ortamlarda takılan kişiler dışında da hayatımda boya bu kadar takik biri görmedim
Bu kadar umrundaysa ayakkabı altına bir şey koyuyorlardı git onlardan al

Son düzenleme:
Kendini olduğun gibi sevmezsen pisikolojik soruna dönüşür bu durum.
Seni temin ederim ki en iyisi dikkat çekmemek. Yüksek boyluda olmak iyi değildir.

Her gün yarım saat kendini ayaklarından bir yere as. Boyun uzasın.

Uygunsuz davranış

Yav gitmişsin IQ-sü 70 olanların sözüyle oturup duruyorsun, bu bi problem. Neyin ortamından bahs ediyorsun? Türkiyede normal ortam mı varki ortamdan bahsediyorsun? Ortam dediğin gel Azerbaycana, bulursun burada ortam. İlk sözden saçma sapan konuşan sensin, neymiş 190 olan adama erkek demiyorlar. Sende erkek anlayışı varmı ki burda erkeklikten bahsediyorsun. Ciddiyim, sen bunu dışarda söylesen öldürene kadar döverler. Çocukcamı? 12 yaşında biri bile gelip bu durumda seni peyser çıkartır. Sen ve senin gibilerin erkekliğinden şüphelenmek doğruymuş, çünki sana ve senin gibilere erkek demek erkekliğe küfürdür.

Yav gitmişsin IQ-sü 70 olanların sözüyle oturup duruyorsun, bu bi problem. Neyin ortamından bahs ediyorsun? Türkiyede normal ortam mı varki ortamdan bahsediyorsun? Ortam dediğin gel Azerbaycana, bulursun burada ortam. İlk sözden saçma sapan konuşan sensin, neymiş 190 olan adama erkek demiyorlar. Sende erkek anlayışı varmı ki burda erkeklikten bahsediyorsun. Ciddiyim, sen bunu dışarda söylesen öldürene kadar döverler. Çocukcamı? 12 yaşında biri bile gelip bu durumda seni peyser çıkartır. Sen ve senin gibilerin erkekliğinden şüphelenmek doğruymuş, çünki sana ve senin gibilere erkek demek erkekliğe küfürdür.
Yere yakınlar çok agresif oluyor.Tamam bro kısasın felan ama sende erkeksin ama erkek çocuğu sıkıntı yapma bu kadar :D

Şimdi ki nesil çok uzun.Dışarda benden uzun azımsanmayacak kadar kişi görüyorum.Milletin boyu 1.90 ve üzeri olmuş haberim yok.Benim boyumda veya bana yakın zaten tonla insan var.Artık kızlarında kriterleri 1.90 güncellendi.Bu boyun avantajı kalmamış.Benden küçükler daha heybetli duruyor artık.
Ben yaşıtlarıma ve akranlarıma baktığımda gayet de ortalama boyda olduğumu görüyorum. Nesilden nesle insanlar mutasyon geçirebilir, bu gayet doğal. Boyum da 1.80 ve 22 yaşındayım bu arada. Boyundan memnun musun diğer insanların boyunu karşılaştırmadığın zamanda? Senin hayatını çok zorlaştırmıyorsa ne anlamı var isyan etmenin? :D Biraz şükredelim. 😉

Sübut elemyeni söyüm? Men burda boy söhbetinden çox kişilikden danışıram. Peyserin sözü girmir belede. Stolpa.
Azerice bilmiyorum ama reportladım :D Türkçe olarak bozunca çocuğu kendi dilinde yazmış.Tam çocuk hareketi hahaha.

Ben yaşıtlarıma ve akranlarıma baktığımda gayet de ortalama boyda olduğumu görüyorum. Nesilden nesle insanlar mutasyon geçirebilir, bu gayet doğal. Boyum da 1.80 ve 22 yaşındayım bu arada. Boyundan memnun musun diğer insanların boyunu karşılaştırmadığın zamanda? Senin hayatını çok zorlaştırmıyorsa ne anlamı var isyan etmenin? :D Biraz şükredelim. 😉
Boyumdan memnunum ama benden uzunlarını çok görüyorum.Bu da pek bir avantajını hissettirmeme sebep oluyor.Şimdi artık yakışıklı sınıfı 1.90 üzerine güncellendiği için rahatsız ediyor.Mutasyon geçirilirde bu nesilde doğmadım diyede herkes 1.85 üzeri olmasına gerek yoktu.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,075
Üyeler
198,898
Son üye
Enis Şİmşek

Geri