5000 TL Psn Kartı ₺ 4232

ahmttunc

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,550

GTA 6 alıp üstüne bedava bir iki oyun alabilirsiniz. Kısmen fırsat ama oyun çıkana kadar parayı faize atsanız daha iyi gibi ytd

1783542904509.webp

4000 liraya geliyor cashbackle

Son düzenleme:
Öncelikle sağlam risk. Çalışmazsa muhatap pek bulunmaz.

Aslında yakın konusu var, Eneba kodlar ile ek indirim yapıyor aktif kod bulmanız gerek.

Aslında yakın konusu var, Eneba kodlar ile ek indirim yapıyor aktif kod bulmanız gerek.

Güvenilir denmiş ama emin değiliz galiba.

ben de enebadan borderlands 1 goty almıştım anında geldi satıcıları internette iyi araştırmak lazım

Alacaklar diğer satıcıyı tercih edebilir !!!

4.278₺ satan 5 yıldır hesabı var digerinin 1 yıldır

Aktif eder oyunu alırsın ama sana gelen kod calıntı kartla alındıysa Oyunun silinir ve ortada kalırsın. İhtimali düşük ama var.
Para iadesi yazılmış ve satıcılarda gelişmiş doğrulama var bunlar güvence olmaz mı ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alacaklar diğer satıcıyı tercih edebilir !!!

4.278₺ satan 5 yıldır hesabı var digerinin 1 yıldır
Venomdigital mi hocam satış süresi 1 yıldan az diyor.

Hocam defalarca oyun aldım anında teslim hiç sorun yaşadınız mı kullandınız mı burayı?

Hocam defalarca oyun aldım anında teslim hiç sorun yaşadınız mı kullandınız mı burayı?
Ben oyun için nadir kullandım problem yaşamadım fakat gri marketler her zaman risktir, 5000₺'lik kumara girip kaybedersen büyük problem.
Şu konuda Google Play kodu alıp çalışmayan çok arkadaş olmuştu:

Ben oyun için nadir kullandım problem yaşamadım fakat gri marketler her zaman risktir, 5000₺'lik kumara girip kaybedersen büyük problem.
Şu konuda Google Play kodu alıp çalışmayan çok arkadaş olmuştu:
Evet aslında şu yönden riskli çalıntı kart kullanılma ihtimali yüksek buda hesabı riske atıyor. Gelmemesi ayrı konu tabi.

Evet aslında şu yönden riskli çalıntı kart kullanılma ihtimali yüksek buda hesabı riske atıyor. Gelmemesi ayrı konu tabi.
eneba gibi bir platformda cc ile alınmış psn kodu satamazlar bence. black market mi burası

Geri