vermiyorlar değil direk iş yok. bu gün olan tek işi de yukarda yazdığım gibi barınaktaki bilgisayarda sıkıntı var dendi beni yolladılar gittiğimde sıkıntı yoktu sonra geri dönünce odaya başka bişe olmadı. odadaki yetkili bile youtube izliyorÇalışmak daha sıkıcı. Böyle iş hayatına alışmış oluyorsun. Zaten bir stajyere ciddi işler verilmez. Sonra o işi düzeltmenin maliyeti daha yüksek olur.
Telefonla oynayıp oturmayın bir de. Size not veriyorlar staj sonunda.
Bilgi işlemde olduğun içindir bence. Sonuçta sahada değilsin masa başındasın. Bir de ilk defa iş hayatına girdiysen böyle hissetmen de normal. İleride alışırsın zamanlaBu gün 17. Staj günüm. Staj özeti şu 16 gün sandalyede otur 8 saat = 128 saat. 0.5x8 = 4 saat çalışma. Çok çok az iş oluyor toplasam 4 saati geçmez. Bilgi işlem de staj görüyorum. İT diye geçiyor galiba.
usta ulusal staj programında her şekil bulursun bugün kütahya SGK müdürlüğünden teklif geldi banabende Bilgisayar programcılığı mezunuyum staj bulamadım nasıl buldunuz stajı istanbuldayım
kral siz ne stajı yapıyorsunuz ve hangi düzey okulAllah çarpsın aynısı,tek fark bugün fotokopi makinesi toner takmayı öğrendim+birinin dvi monitörü değiştirip hdmi monitör taktık asus marka
önlisans,pc progkral siz ne stajı yapıyorsunuz ve hangi düzey okul
İş hayatı da böyle. Düzenli iş olmaz. Ya iş olmaz, ya da bütün işler birden üstüne yığılır ve hepsini o an bitirmen gerekir.vermiyorlar değil direk iş yok. bu gün olan tek işi de yukarda yazdığım gibi barınaktaki bilgisayarda sıkıntı var dendi beni yolladılar gittiğimde sıkıntı yoktu sonra geri dönünce odaya başka bişe olmadı. odadaki yetkili bile youtube izliyor
basvurular kapanmis girdim ama basvuru yapamadimusta ulusal staj programında her şekil bulursun bugün kütahya SGK müdürlüğünden teklif geldi bana
Gerçi ben söylemeyi unuttum pardon,taa Mayıs'ta bitmişti obasvurular kapanmis girdim ama basvuru yapamadim
İşini sevmiosan ve zevk vermiosa cıkmanı öneririm çünkü işini zevk alarak yapmıyosan senin için bi önemi değeri yoktur kısaca sevdiğin işlere adım atmanı öneririm.16 gün zaten telefonla uğraştım artık içindeki hiçbir şey zevk vermiyor veya zamanı hızlı geçirmiyor. Çok sıkıcı![]()