🔥İndirim Trio Move Protein Barları 1 Alana 1 Hediye!

ben toplamda 36 adet bi düşük versiyonundan aldım hata mı ettik acaba 50gr olandan mı alsaydım 11gra yakın protein var bi küçüğünde.
protein=fiyat karşılaşmasında 50grlık daha iyi ama eğer kalori açığında vs isen 38grlık olanda gayet makul kalori miktari az 50gra kıyasla daha hafif atıştırmalık tarzı gün içi yenilebilir bir versiyon gibi bakılabilir

protein=fiyat karşılaşmasında 50grlık daha iyi ama eğer kalori açığında vs isen 38grlık olanda gayet makul kalori miktari az 50gra kıyasla daha hafif atıştırmalık tarzı gün içi yenilebilir bir versiyon gibi bakılabilir
asıl mevzum yağ oranımı düşürmek baya düşürdüm ama arada tatlı krizleri tutuyor onlar için kullanmayı düşünüyorum dediğin gibi o zaman iyi yapmışım.

1 Bar fiyatı 34 liraya denk geliyor daha öncesinde migros gibi bir yerden alıp deneyimleme fırsatım olmuştu gayet başarılı ürünleri linkte ki ürün 190 kalori 17 protein ancak daha düşük proteine sahip olup daha az kalorili olanlarıda mevcut bütün barlarda 1 al 1 hediye kampanyası var bence seriden alınır gibi fiyat/protein oranı gayet başarılı
50gr olan bitmiş üründe silinmiş,38gr olan var oda pek mantıklı degil sanırım

1 bar 34 lira aman aman ucuz değil
20gr proteinli ocean 60tlye geldi geçen bime yanılmıyorsam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

asıl mevzum yağ oranımı düşürmek baya düşürdüm ama arada tatlı krizleri tutuyor onlar için kullanmayı düşünüyorum dediğin gibi o zaman iyi yapmışım.
Kaçtan kaça geldin hocam meraktan

20gr proteinli ocean 60tlye geldi geçen bime yanılmıyorsam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kaçtan kaça geldin hocam meraktan
4 Ayda 88'den 75e geldim hocam. %8e yakın yağdan gitmiştir ortalama. 25 falandı yağ oranım şu an 17 civarı.

Neler yaptınız hocam
Rafine şekeri kestim şeker hastası oldum çünkü tamamen kestim ekmek yemiyorum düzenli spor haftada 5 gün 2 gün boks idmanı 3 gün fitness her gün 2şer bölge çalışıyorum. Ekstra cardio gibi bişey yapmadım boks idmanı zaten en büyük cardio bel ölçüm 106 ile başlamıştım şu an 86

Neler yaptınız hocam
hocam tek olay kalori açıgı oluşturmak ben 11 ayda 94ten 66ya geldim ilk 6 ay kalori açıgı oluşturup o kilolarda yine hayvan gibi yiyodum en son 3 aydır yine diyetteyim 3 aydada 74ten 66ya geldim tdeeni hesaplayıp -500 kcal açık oluşturup 4 gün minimum gym günlük 10k adım haftalık 0.7 0.8 kayıp yaşarsın yüksek yağ oranında yağ oranın düştükçe bu daha da düşer kalori açıgını ona göre ayarlamak lazım ama 1700 1600 kalorinin altına düşmemeni öneririm kas yıkımı başlatabilirsin düşük kalorilerde

valla benim ürünler geldi aşırı beğendim muzlu olanı yedim sanırım çok güzeldi daha fazla alasım geldi 36 tane geldi toplam tane 25tlye geliyo.

1 Bar fiyatı 34 liraya denk geliyor daha öncesinde migros gibi bir yerden alıp deneyimleme fırsatım olmuştu gayet başarılı ürünleri linkte ki ürün 190 kalori 17 protein ancak daha düşük proteine sahip olup daha az kalorili olanlarıda mevcut bütün barlarda 1 al 1 hediye kampanyası var bence seriden alınır gibi fiyat/protein oranı gayet başarılı
50gr olan paketler bitmiş indirim bittiye ceksen mi konuyu

Geri