1000-1500 TL İyi Psu Önerisi

OzanKayaa

80+
Reaksiyon skoru
20
Merhaba bütçem bu civarlarda benim şu anki PSU revenge 500W 80+ Gold ve arızalı olduğunu düşünüyorum yeni PSU alman lazım güzel fanı çok ses çıkarmayan PSU önerir misiniz?

i5 9400F işlemci (ileride artabilir)

RTX 5050 ekran kartı

8+8 16 GB RAM.

1000 1500 TL'ye maalesef düzgün bir psu olacagını sanmam

Evet attığınızı çok önerdiler ama çok fazla ses çıkarıyormuş fanı ondan dolayı istemedim
dostum gerçekleri konuşmak gerek elinde ki bütçeye göre tam donanımlı bir şey istiyorsan 10 binden başlaman lazım, içi iyi olsun da önemli olan o

dostum gerçekleri konuşmak gerek elinde ki bütçeye göre tam donanımlı bir şey istiyorsan 10 binden başlaman lazım, içi iyi olsun da önemli olan o
10 bin abarttin sende öyle bir şansım yok maalesef bendeki revenge marka psuya bakarsak herhalde bu psu yeter gibi

sonra yine aynı sorunla uğraşır durusun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

10 bin abarttin sende öyle bir şansım yok maalesef bendeki revenge marka psuya bakarsak herhalde bu psu yeter gibi
abarttımmı :) A tier Sessiz psulara bak bakalım ,kimi A tier ama sesten dolayı fiyatı düşük kalabiliyor ona vurgu yapmak istedimi, bu seni irade eder zannederim .

abarttımmı :) A tier Sessiz psulara bak bakalım ,kimi A tier ama sesten dolayı fiyatı düşük kalabiliyor ona vurgu yapmak istedimi, bu seni irade eder zannederim .
Ürünlerin zaten garantileri mevcut. Yani bütçeye göre konuşuyoruz varsa sizde alın hediye edin yani bütçe dışına 10 binlere zaten PSU her zaman iyidir tartismasi olamaz

Beni bir kaç yıl götürecek sorun çıkarmayacak bir kalite istiyorum bu fiyatlara ve arkadaşın attığıda kaliteliymis sadece fanı sesli

Merhaba bütçem bu civarlarda benim şu anki PSU revenge 500W 80+ Gold ve arızalı olduğunu düşünüyorum yeni PSU alman lazım güzel fanı çok ses çıkarmayan PSU önerir misiniz?

i5 9400F işlemci (ileride artabilir)

RTX 5050 ekran kartı

8+8 16 GB RAM.
2. el al bence bu fiyata saatli bomba falan var sıfırda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,226,877
Üyeler
199,239
Son üye
Miguel0Hara