50.000tl Oyuncu Bilgisayarı Önerisi

Gereksiz tartışmaya gerek yok intel b580 malesef 9060 yanında çöptür. çöplükte gezinip fanboyluk yapmaya gerek yok. 1080p de lol valorant oynatır o kart. incelemenizi tavsiye ederim. ayrıca çok daha iyisini toplarız. intel güncelleme daha çok veriyor ne demek :DDDD kartın gücü yoksa istediği kadar güncelleme atsın hele ki fazla güncelleme alıyorsa stabilizasyon sorunları var demektir. boşuna piyasadan çekilmediler. Diğer parçalar iyi olsun ekran kartına çok para harcamak istemiyorum diye bir bilgi olsa eyvallah öldürmeyelim alınmaz demedim. ama biraz araştırın be kardeşim funboyluk yapmanıza hiç gerek yok. ve evet 9060xt 8gb öneriyorum :) 2k ile transistör sayısı ve hacmini mhz ölçeklendirme bazında bu kartın neler yapabildiğini biliyorum. umarım siz de biliyorsunuzdur. Ha youtubedaki kanallar kesinlikle 8 gb vrm artık yetersiz önermiyoruz derlerse rx580 de 8gb :)
Benim o sistemden daha iyi toplanamaz bu bile haklı olduğuma yeterli sebep :D O yüzden hiç tartışmaya girmiyorum bile.Sizin daha çok fırın ekmek yemeniz lazım.Adam 8 GB kart öneriyor puhahaha.

R7 7800x3d ile 5060 kombinasyonu nasıl olur daha çok valo ve cs 2 oynicam

en düşük 5070 35k bandında malesef dostm zor.
Peki bana öneriniz ne ben max 60 65 k bütçeye pc monitör mouse ve mousepad alıcam klavye olarak aula f 87 pro var ve beyaz beyaz bir pc olmasını istiyorum bütçe dahılımını nasıl yapmalıyım ve pc için ne almayıyım bide ben mouse için atk a9 mousepad için Wraith sprint of aim mousepad pc bileşenleri ne olsun birde?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Veya sarı sitede ilan buldum 3070ti 32gb ram Ryzen 7 5700x 35k bunu alıp ekipmanlara abana bilirim?

Benim o sistemden daha iyi toplanamaz bu bile haklı olduğuma yeterli sebep :D O yüzden hiç tartışmaya girmiyorum bile.Sizin daha çok fırın ekmek yemeniz lazım.Adam 8 GB kart öneriyor puha

Peki bana öneriniz ne ben max 60 65 k bütçeye pc monitör mouse ve mousepad alıcam klavye olarak aula f 87 pro var ve beyaz beyaz bir pc olmasını istiyorum bütçe dahılımını nasıl yapmalıyım ve pc için ne almayıyım bide ben mouse için atk a9 mousepad için Wraith sprint of aim mousepad pc bileşenleri ne olsun birde?
ddr4 sistem mi almak istiyorsunuz o sistem ddr4

3070 dediğiniz

Hocam dediğiniz sistem 75k üstü ne yaptınız hocam 😂

Önerdiğiniz sistem var mı hocam?
hocam link attık ya

hocam link attık ya
Bu sistem alınır mı psu ve soğutucu düşündürücü ama iyiye benziyor?

Birde bunun fotoğrafını nerden bulabilirim

Bu sistem alınır mı psu ve soğutucu düşündürücü ama iyiye benziyor?

Birde bunun fotoğrafını nerden bulabilirim
Abddullah abinin paylaştığı linklerde ki sistem bu, görsel içerik kısmı ile ilgili bilgim yok ama talep ettiğin bütçeye göre en uygun f/p sistem bu. Ha yok param biraz daha esnek çıkabilirim rakamı dersen başka sistemlere bakabilrsin.

Abddullah abinin paylaştığı linklerde ki sistem bu, görsel içerik kısmı ile ilgili bilgim yok ama talep ettiğin bütçeye göre en uygun f/p sistem bu. Ha yok param biraz daha esnek çıkabilirim rakamı dersen başka sistemlere bakabilrsin.
Başka forumlarda s74 öneriyorlar sizce o nasıldır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,624
Üyeler
199,000
Son üye
Kryxoss

Geri