🔥İndirim Asus Prıme Ap-850g 80+ Gold 850w Pcıe 5.1 , Atx 3.1 Psu 5499₺

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Dün açıldı konusu 150 daha düşmüş

Dün açıldı konusu 150 daha düşmüş
Evet 150 daha düşmüş :)

Konuya bakarsan amazon olduğunu görürsün
Düzenledim mesajı sakin ol şampiyon :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Akakçe'den fiyat analizi bakılırda zaten piyasayı takip eden kullanıcıdan iyi bakmıyor akakçe. Birsürü hatası var. O psu'yu 7500TL olarak gören veya 7500'e alınacağını zanneden varmı ? Şişirip indirilmiş fiyatlarda akakçe'ye yansır.
Dostum ben PSU alırken bu meret 6-7 bin bandında dolanıyordu. Fiyat indirimi var yani anlayacağın. İndirimi paylaştım sadece yeterli gelmediyse almazsın olur biter neyi tartışıyoruz?

Dostum ben PSU alırken bu meret 6-7 bin bandında dolanıyordu. Fiyat indirimi var yani anlayacağın. İndirimi paylaştım sadece yeterli gelmediyse almazsın olur biter neyi tartışıyoruz?
Ben sakinim şampiyon

6 Ve 7 bandında bu psu'yu aldınmı ?

Almadım o zaman pahalı gelmişti. Modüler ve üst kalite bir ürünün fiyatı beklenti olarak ne olmalı sana göre?
Almadın, neden almadın? çünkü o fiyatlarda bu psu'dan üst segment kapasitörlü ürünler bulabiliyorsun. O yüzden bu ürünün 5500'e düşmesi bir sıcak fırsat değil, fırsatta değil şişirilmiş bir fiyatın normal satılması gereken fiyata getirilmesidir. Asus bunu hep yapar. Ben sıcak fırsatta normal fiyatta ürünler görmek istemiyorum, çünkü diğer emsal forumda 100tl indirimi bile atıyorlar ve buna indirim diyorlar. Fırsat konusu çöp oldu mesela orda. Belki birisi bu psu'da "sıcak fırsat" görüp alacaksa bilsin diye yazıyorum. Fırsat yok, normal fiyatı bu. Almak isteyen buna göre alsın. Alınır, alınmaz farklı bir konu. "Sıcak Fırsat" farklı bir konu. Güncel fiyatı zaten 5700 olan bir ürün 5500'e düşünce bir fırsat göremiyorum ben, gören varsa alsın.

B+ seviye bir PSU idare eder ben şahsen Enermax revolution tercih ederdim.
Hem bu çirkin tasarım nedir beyaz setup dizenlere gitmez, siyah dizenlere de gitmez mal mal tasarım yapıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,655
Üyeler
199,006
Son üye
EyuphanB

Geri