Sistem Yorumu ve Ram Önerisi ?

Orvely

80+
Reaksiyon skoru
4
İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D
Anakart: Colorful CVN B850M Gaming Frozen V14A Wi-Fi
Ekran Kartı: NVIDIA RTX 5070 12GB
RAM: Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30
SSD: MSI Spatium M560 PCI-Express 5.0 1 TB
Kasa: Game Master F7 Lite 7x Argb Beyaz Kasa
PSU: ASUS TUF Gaming 850W Gold

Sistem bu şekilde genel yorumunuz nedir anakart ve kasa hakkında düşüncelerinizi duymak isterim. özellikle anakartı çok iyi bir fiyata yakalayınca kaçırmak istemedim.
Birde ram olarak patriottan başka ram alınır mı bu fiyat bandına?

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D
Anakart: Colorful CVN B850M Gaming Frozen V14A Wi-Fi
Ekran Kartı: NVIDIA RTX 5070 12GB
RAM: Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30
SSD: MSI Spatium M560 PCI-Express 5.0 1 TB
Kasa: Game Master F7 Lite 7x Argb Beyaz Kasa
PSU: ASUS TUF Gaming 850W Gold

Sistem bu şekilde genel yorumunuz nedir anakart ve kasa hakkında düşüncelerinizi duymak isterim. özellikle anakartı çok iyi bir fiyata yakalayınca kaçırmak istemedim.
Birde ram olarak patriottan başka ram alınır mı bu fiyat bandına?
Patriot ram fiyatında rakipsiz alınır kasa klasik kasa hoşunuza gittuyse alabilirsiniz ekran kartı markası nedir ve soğutucu olarak ne kullanacaksınız yazmamışsınız

Patriot ram fiyatında rakipsiz alınır kasa klasik kasa hoşunuza gittuyse alabilirsiniz ekran kartı markası nedir ve soğutucu olarak ne kullanacaksınız yazmamışsınız
Ekran kartı: MSI RTX 5070 12G Ventus 2X OC White G5070-12V2CW 192 Bit GDDR7 12 GB Ekran Kartı
Soğutucu olarakta thermalright'ın phantom spirit ve peerless assassin arasında kaldım. Sistem full beyaz olduğu için peerless assassin aldım.
Birde anakart hakkında ne düşünüyorsunuz ben fiaytını çok iyi yakalım ince cumada ondan ötürü aldım.

Ekran kartı: MSI RTX 5070 12G Ventus 2X OC White G5070-12V2CW 192 Bit GDDR7 12 GB Ekran Kartı
Soğutucu olarakta thermalright'ın phantom spirit ve peerless assassin arasında kaldım. Sistem full beyaz olduğu için peerless assassin aldım.
Birde anakart hakkında ne düşünüyorsunuz ben fiaytını çok iyi yakalım ince cumada ondan ötürü aldım.
Soğutucu kurtaracaktır sorun olmaz anakartın fiyatı nedir yazmamışsınız

ankartı değiştir. msi asus ya da gigabyte harici almanı tavsiye etmem. bio sürümleri çok stabil olmuyor diğerlerinin

Toplama sistem değilse ve almadıysanız, Ventus modeli yerine INNO veya 3 fanlı olduğundan Gigabyte daha mantıklı. Elbette düzeltmiş olabilirler ama Gigabyte Windforce ve MSI Ventus modellerinin sorunlu bir geçmişi var. Bir de bu markaların giriş seviyesi yeri ürünleri yerine, giriş ve ortada ürün üreten PNY, Palit, INNO vb. tercih etmek daha mantıklı.

Hem bütçeden de biraz kurtarırsınız. Ben INNO öneririm.

Gigabyte B650 GAMING X AX V2 / Gigabyte B650 Eagle AX
iyidir ve evet pny 3x ekran kartı daha iyi olur

Ben beyaz tercih ettiğinden atmadım. MSI resmi satıcıları da ₺41K satıyor, yani rastgele satıcıdan almaya pek elim gitmiyor benim. Amazon hariç çoğu platform sizi yarı yolda bırakıyor.
Hocam valla ekran kartını 33.200e (Amazondan) anakartı 7500e(İncehesaptan) aldım. Daha denemedim diğer parçalar gelemediği için ama dış görünüşte bir sorun yok. Şuan beni tek üzen durum psu oldu. 2 gün önce Asus prime ve tuf arasında kaldım tuf aldım 6500e prime şuan 5500e düştü :)

Anladım hocam hayırlı olsun bi sorun çıkaracağını sanmıyorum ama mesela geçen hafta olması lazım 9999a b850 tomahawk verdiler çok iyi indirim artı kalitesi tartışılmaz bir ürün msi ın tomahawk serisi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,333
Üyeler
198,955
Son üye
Fau-ST

Geri