❌İndirim Bitti! 🔥Versace Eros Sepette 1377tl🔥🔥

:kizginpeepo: Sen en çok bilensin bilge lordumuz kızma bize :kekw:
Konuyu sen açtığın için babanin sitesi gibi savunmana gerek yok .

Ekteki gibi bir çok örnek mevcut.
Bizzat karsilastirmasam karalama kampanyasi vs diyip geçerdim.

Bilgin yok fikrin var sana lafta atmadim hemen köpürüp çocukça cevap vermişsin.

Ekler

• 24679.webp
    24679.webp
    262.7 KB · Hit: 109
edp 200cc 3.300e verdi amazon bu deo sanki değmez gibi bir de orjinallik işine bir şey diyemiyorum hepsi amazona bile çakma diyenler oluyor sephora harici almayan çok fazla insan tanıyorum sebeplerini bilmiyorum tabi o kadar tecrübem yok.

Satıcı Hepsiburada da olsa sahte cıkabiliyor. Alıp sahtesi ile iade eden çok ve hepsiburada bunu ayırtetmiyor. Acılmamış iade edilen ürün başka alıcıya gidiyor

edp 200cc 3.300e verdi amazon bu deo sanki değmez gibi bir de orjinallik işine bir şey diyemiyorum hepsi amazona bile çakma diyenler oluyor sephora harici almayan çok fazla insan tanıyorum sebeplerini bilmiyorum tabi o kadar tecrübem yok.
Maalesef amazonda bile cok cakma parfum sikayeti oluyor.

Maalesef amazonda bile cok cakma parfum sikayeti oluyor.
ben rossman mağazasından 200cc edt 2200tlye aldım geçen sene taaa yıllar önce 100cc edt almıştım sephoradan sanki fark var ama bilmiyorum rossman gözümün önünde kutudna çıkardı açıkcası, bir absürtlükte görmedim. ama buna rağmen bende yeni aldığım rossman dakinden şüpheliyim kalıcılığı ve kokusu daha az geldi bana da

Bu nasil acaba damacana gibi 150ml parfum. Sepette 500 lira kod varmis.
Şunu alacağıma saglam muadil markalardan 50 100 luk parfum alirim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben rossman mağazasından 200cc edt 2200tlye aldım geçen sene taaa yıllar önce 100cc edt almıştım sephoradan sanki fark var ama bilmiyorum rossman gözümün önünde kutudna çıkardı açıkcası, bir absürtlükte görmedim. ama buna rağmen bende yeni aldığım rossman dakinden şüpheliyim kalıcılığı ve kokusu daha az geldi bana da
Kutu da çakma gözünün önünde çıkarsa nolur 😁

200cc ne be abi sulale boyu sise yapmislar.Sende 4 de bolup satabilirmissin aslinda🤣 birazda erikli katkisiyla 8 sise yapabilirmissin

Satici hepsiburada bile olsa yuksek ihtimal çakmadır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Boyner beymen sephora sevil dışında bir yere güvenmiyorum, bazi istisnalar dışında.
Hepsiburada da hepsiburada satıcılı bir ürünün çakma olma ihtimali yoktur , toptancıdan vs almıyorlar direkt markadan tedarik ediyorlar . Ürüne çakma demelerinin sebebi kalıcılığından çünkü bu parfüm değil deodorant . Parfümün de yüzde 15 ile 20 arasında esans oluyor deodorantında yüzde 1 ila 3 arasında esans olduğu için kalıcılık olmuyor.

Bence alanlar eros kismini urunlerin sahte oldugunu anlayinca yasayacak🤣 6 bin küsür liralik parfum normalde kokusuda gercekten guzel ama bu paraya satmazlar heralde
Parfüm değil bu deodorant fiyatı normal ama değmez tabi ki yüzde 3 esans oranına

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,655
Üyeler
199,006
Son üye
EyuphanB

Geri