Yardım Vgn Neon 75 Pro Wireless Nasıldır??

Gameraider K1 HE tavsiye ederim kullanıyorum.

hem kablolu hem kablosuz 8khz hız veren bu fiyata başka klavye yok gibi pek.

ben aldm bugün geldi. ondan yazıyorum. kalite yüksek görünüyor. sesi çok hoş bence ama kompakt yapısından dolayı tuşlar çok yakın, alışamadım daha.
bu mekanik klavyeler komple sessiz olmuyor sanırım. geceleri iyi oludu sessiz olması ama. aşırı yüksek de değil sesi.

gecikme konusunda kablolu klavye ile bir fark göremedim, kablosuz usb dongle ile bağlı şu an.

yön tuşları ile araba yarışı denedim güzel oynanıyor gibi.

artıları:
hem kablolu hem kablosuz 8Khz bağlantı hızı var, gecikme 0.125ms
8000Mah batarya var, çoğu klavye 3-4-5000mah oluyor. bunun yüksek baya
gayet kaliteli bir yapısı var, sağlam duruyor.
tuş sesleri iyi geldi

eksi yönleri:
Harfler ışık geçirmiyor. karanlıkta arka aydınlatma harfleri göstermiyor. ekrandan gelen ışıkla görünüyor şimdilik sorun yok.
ses tuşu da olsa iyi olurdu,yok
Türkçe karakterler olsa iyi olurdu, yok
virgül tuşunu enter tuşunun üstüne koymuşlar biraz garip geldi ama alışılır.
klavye ile tutuşta ağır gibi geldi ama 1 kilogram civarındaymış. normal galiba

ben sevdim genel olarak.
klavyeyi kucağıma alıp nfs solar crown oynarken kabloyu çekiştirmekten kurtarmış olacak beni inşallah.,

Ekler

• IMG_20260709_165110.webp
    IMG_20260709_165110.webp
    1 MB · Hit: 26
  • IMG_20260709_225522.webp
    IMG_20260709_225522.webp
    224.3 KB · Hit: 27
Son düzenleme:
hem kablolu hem kablosuz 8khz hız veren bu fiyata başka klavye yok gibi pek.

ben aldm bugün geldi. ondan yazıyorum. kalite yüksek görünüyor. sesi çok hoş bence ama kompakt yapısından dolayı tuşlar çok yakın, alışamadım daha.
bu mekanik klavyeler komple sessiz olmuyor sanırım. geceleri iyi oludu sessiz olması ama. aşırı yüksek de değil sesi.

gecikme konusunda kablolu klavye ile bir fark göremedim, kablosuz usb dongle ile bağlı şu an.

yön tuşları ile araba yarışı denedim güzel oynanıyor gibi.

ses tuşu da olsa iyi olurdu,yok
Türkçe karakterler olsa iyi olurdu, yok
virgül tuşunu enter tuşunun üstüne koymuşlar biraz garip geldi ama alışılır.
klavye ile tutuşta ağır gibi geldi ama 1 kilogram civarındaymış. normal galiba

ben sevdim genel olarak.
klavyeyi kucağıma alıp nfs solar crown oynarken kabloyu çekiştirmekten kurtarmış olacak beni inşallah.,
Gece rgb aydınlatma nasıl fotoğraf atar mısın

Harfler ışık geçirmiyor.

21 çeşit aydınlatma seçeneği var uygulamada. Ben genelde kapalı kullanıyorum.

Ekler

• IMG_20260710_031259.webp
    IMG_20260710_031259.webp
    514.9 KB · Hit: 26
  • IMG_20260710_031433.webp
    IMG_20260710_031433.webp
    514.6 KB · Hit: 25
Neredeyse membran sessizliğine erişmeniz mümkün. Gateron silent swtichler satın alırsınız ses neredeyse sıfıra iner.

Teşekkürler. Birde sesini atabilir misin acaba?

profesyonel mikrofon yok bende, telefonla çeksem tam net olmaz sanırım. bir video var ama ses yankı yaptığı için çok yüksek gelmiş gibi videoda. yankıyı saymazsak ses videodaki gibi. Thanos switch için olan kısım 46. saniye sonrası.

Son düzenleme:
https://www.incehesap.com/msi-forge...ky-tr-rgb-mekanik-gaming-klavye-fiyati-83861/ bende bu aralar klavye arayisindayim incelemesi car bu klavyenin benim hoşuma gitti tek kötü yanı almama sebebim ışıkları az gece görmekte zorlanabiliyormussun harici ışığın varsa sorun yaratmaya bilir bence MSI de olduğu için serviste yada kronik çok bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum listene ekle bence

Geri