Bence o kadar para verme işlemxiyw onun yerine r7 7800x3d de alabilirsin böylece paran kalır ileride ekran kartını upgrade edersin(acemiyim)Merhaba, hâlihazırda Asus RTX 5060 Ti 16 GB ekran kartım mevcut. Ryzen 7 9800X3D işlemci almayı düşünüyorum. Darboğaz yapar mı, yoksa tavsiye edebileceğiniz yüksek performans verebilecek farklı bir işlemci var mı?
seçilebilecek en iyi işlemci bu sanırım 9 9950x e de bakılabilirMerhaba, hâlihazırda Asus RTX 5060 Ti 16 GB ekran kartım mevcut. Ryzen 7 9800X3D işlemci almayı düşünüyorum. Darboğaz yapar mı, yoksa tavsiye edebileceğiniz yüksek performans verebilecek farklı bir işlemci var mı?
Hocam sadece işlemci için 25 bütçeyle bencede 9800x3d alın gamegecesinden falan cuma akşamlar indirme giriyor bazen arkadaşım 20k ya aldı güncel anakartınızı bilmiyorum ama giriş orta seciye bir şeyse ryzen 9 modelleri için uygun olmayabilirMerhaba, hâlihazırda Asus RTX 5060 Ti 16 GB ekran kartım mevcut. Ryzen 7 9800X3D işlemci almayı düşünüyorum. Darboğaz yapar mı, yoksa tavsiye edebileceğiniz yüksek performans verebilecek farklı bir işlemci var mı?
asus b650-mHocam sadece işlemci için 25 bütçeyle bencede 9800x3d alın gamegecesinden falan cuma akşamlar indirme giriyor bazen arkadaşım 20k ya aldı güncel anakartınızı bilmiyorum ama giriş orta seciye bir şeyse ryzen 9 modelleri için uygun olmayabilir
7800x3d kullanan arkadaşım var o anakartta 9800de sorun çıkar mı pek bi bilgim yokasus b650-m