An İtibariyle Tiktok ve Instagramı Sildim

Yozgatlııı

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,844
Dostlar 11. Sınıftan 12. Sınıfa geçiş ve yks hazırlık öğrencisi olarak ders arası molalarda açtığım zaman molayı uzattığı, dikkat dağıttığı ve her gece mavi ışığa maruz kaldığım için bu iki uygulamayı sildim daha demin. Sınavdan öncede geri yüklemiycem aha buraya yazıyorum. Yarınki ders programımı nasıl etkileyecek ve tavana bakarak uyumak nasıl bir his konuyu güncellerim.

Dostlar 11. Sınıftan 12. Sınıfa geçiş ve yks hazırlık öğrencisi olarak ders arası molalarda açtığım zaman molayı uzattığı, dikkat dağıttığı ve her gece mavi ışığa maruz kaldığım için bu iki uygulamayı sildim daha demin. Sınavdan öncede geri yüklemiycem aha buraya yazıyorum. Yarınki ders programımı nasıl etkileyecek ve tavana bakarak uyumak nasıl bir his konuyu güncellerim.
bende öyle yaptım 1 yıldır kapalı ihtiyaç duymuyorum

BENCE mantıklı olanı yapmışsınız keşke bende bu sene silseydim kütüphanede bile ders molasını çok uzatıyor birdaha mezuna kalırsam direkt telefonu bırakıcam

Instagram ve tiktok kullanmıyorum 👍 o kadar çok bağımlılık yapıyor mu ?

Sosyal medya hiç kullanmadım.Bir eksikliğinide hissetmiyorum.Sadece wp yetiyor.Milletin hayatını takip etmenin bana bir faydası yok.Gündemle alakalı herşeyi youtube veya teknoloji haber sitelerinden öğreniyorum.Asla başkalarından geri kalmadım.Kullananların söyledikleri herşeyi daha önce duymuş ve öğrenmiş oluyorum.Gerek mizah olsun gerek video olsun karşıma mutlaka çıkmıştır.Sosyal medyayı çöplük olarak görüyorum.İnsanı daha fazla strese sokan, durduk yere sinirlendiren, gereksiz kıskançlık ve gereksiz tartışmanın içerisinde bulunduğum bir ortam bana göre.Hiçbir gerçekçiliği yok.Apayrı bir dünya olarak görüyorum.Buna ayıracak vaktim yok.

Ben Instagram, Twitter ve TikTok hesabı hayatım boyunca açmadım. Facebook hesabımı 2015'te falan kapatmıştım. Bir şey kaybetmediğinize emin olabilirsiniz. Ülke gündemini takip etmenize zaten gerek kalmadı. Her yeni gün daha kötüye gittiği mehterle onaylandı.

Valla ben o keşfeti o hale getirmek için yıllarımı verdim hiç kapatamam. Ülkenin herhangi bir köşesinde videosu düşen anormal komik biri anında benim keşfette. Testo taylana scoutluk yapacak birini arasa benden iyisini bulamaz

Helal olsun büyük başarı

Kral tiktok insta yoksa youtube var silmekle olmuyor sen kendini durdurman lazım heryer dikkat dağitıcı etkenle dolu bu dediğini herkes yapiyor nerdeyse hepside mezun

Geçen ay ilk defa denemelik Tiktok kullaniyim dedim. 1 hafta zor sabrettim sildim kurtuldum.

Arsızı, terbiyesizi, işsizi, dilencisi sanki toplumda ne kadar çöplük var toplanmış bir araya canlı yayım açıyorlar. Zamanımı öyle boş boş insanlara bakarak kaybedemem.

Burası gibi Teknolojik forumlar ve haber siteleri yeterde artar bana.

Bana ne kimin hayat hikayesinden.

Ben Instagram, Twitter ve TikTok hesabı hayatım boyunca açmadım. Facebook hesabımı 2015'te falan kapatmıştım. Bir şey kaybetmediğinize emin olabilirsiniz. Ülke gündemini takip etmenize zaten gerek kalmadı. Her yeni gün daha kötüye gittiği mehterle onaylandı.
Yalnız değilmişim, ben de hiç açmadım bugüne kadar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,448
Üyeler
198,976
Son üye
Alicn

Geri