Yardım Kasa ve Anakart Uyumu

evoxie

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar selamlar. Ay sonu evleniyorum ve eşime DDR4 tabanlı bir sistem toplayacağım. Beyaz tema istediğim için Rampage'in sealite kasasını aldım. Ancak elimde Gigabyte A520M H anakart var. Aklımdaki soru şu: Bu anakart, kasanın fanları ve ARGB bağlantıları için yeterli girişe sahip mi? Tüm fan ve aydınlatmaları sorunsuz şekilde kullanabilir miyim, yoksa bu kasa için daha uygun, DDR4 tarafında fiyat/performans bir anakart öneriniz olur mu? Kasanın linkini aşagıya bırakıyorum .

Kasa

A520M-H'da ARGB veya RGB girişi mevcut değil. Sıfır olarak önerebileceğim akakçeden baktığım kadarı ile f/p ürün aşağıdaki MSI B550M PRO VDH modeli veya ikinci el'den anakart bakabilirsiniz ikinci el'e hiç hakim değilim.

https://www.trendyol.com/msi/b550m-...253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme

Veya bu ürünüde bakabilirsiniz.

Ama bu kasada kumanda olduğu gösteriliyor görselde anakarta takmasanız bile kumanda ile fanların renklendirmesini kontrol edebilirsiniz illaki ARGB veya RGB girişli bir anakarta ihtiyacınız yok yani kumanda görseli koyduklarına göre kendi kontrolcüsü içerisinde mevcuttur. Kesin bilgi için mail atın rampage'e size net geri dönüş yaparlar.

A520M-H'da ARGB veya RGB girişi mevcut değil. Sıfır olarak önerebileceğim akakçeden baktığım kadarı ile f/p ürün aşağıdaki MSI B550M PRO VDH modeli veya ikinci el'den anakart bakabilirsiniz ikinci el'e hiç hakim değilim.

https://www.trendyol.com/msi/b550m-...253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme

Veya bu ürünüde bakabilirsiniz.

Ama bu kasada kumanda olduğu gösteriliyor görselde anakarta takmasanız bile kumanda ile fanların renklendirmesini kontrol edebilirsiniz illaki ARGB veya RGB girişli bir anakarta ihtiyacınız yok yani kumanda görseli koyduklarına göre kendi kontrolcüsü içerisinde mevcuttur. Kesin bilgi için mail atın rampage'e size net geri dönüş yaparlar.
peki yeni anakart alıcaksam beyaz ddr4 anakart varsa direkt ona bakabilirim ,varsa önerir misiniz?

peki yeni anakart alıcaksam beyaz ddr4 anakart varsa direkt ona bakabilirim ,varsa önerir misiniz?
Sıfır beyaz anakart piyasa yok maalesef B550'de falan x570'ler zaten gereksiz aşırı pahallı X870 parasına yani anakart'da mecburen siyah tercih etmek zorundasınız. DDR4 dizeceğiniz için anakart konusunda biraz kısıtlı kalıyorsunuz. DDR5'de beyaz anakart seçeneği daha fazla mevcut.

Geri