Bütçe nedir?Merhaba, herkese iyi forumlar dilerim.
7600X işlemcimi DeepCool LE520 ile kullanıyorum ancak 9800x3d'ye geçiş yapacağım. Bu soğutucu yeterli midir yoksa güzel bir hava soğutucu almalımıyım sizce? (LE520'yi alalı 2 sene oldu)
Ustam butcen varsa artic al thermalright al x3d güçlü işlemcilerden oldugu için 240 kesmez diye dusunuyorumMerhaba, herkese iyi forumlar dilerim.
7600X işlemcimi DeepCool LE520 ile kullanıyorum ancak 9800x3d'ye geçiş yapacağım. Bu soğutucu yeterli midir yoksa güzel bir hava soğutucu almalımıyım sizce? (LE520'yi alalı 2 sene oldu)
Hadi model?Ustam butcen varsa artic al thermalright al x3d güçlü işlemcilerden oldugu için 240 kesmez diye dusunuyorum
Render vs yok, sadece oyun.le520 kötü değil o kadar, sadece oyun oynuyorsan yeter çok rahat
240 zorlar gibi geldi banale520 kötü değil o kadar, sadece oyun oynuyorsan yeter çok rahat
Render yoksa alama gerek yok ben tasarımcı flnsın sandımda deepcool götüruHadi model?
Render vs yok, sadece oyun.
yeterli olur 9800x3d içinHadi model?
Render vs yok, sadece oyun.
fazlasıyla yeterli olacaktır. sıvı soğutma kolay kolay bozulmaz.5 6 senelik bir sıvı soğutma olsa hadi tamm derim ama gerek yok.Merhaba, herkese iyi forumlar dilerim.