Yardım Sahibinden Param Guvende Hakkında Yardım !

hocam çok geçmiş olsun süreç sonunda detaylı bir süreç yazısı ve toplam ne kadar paran gittiğini de açıklar mısın hepimizin aklında fikirler ve masraflar oluşsun en azından. kolay gelsin kağıt ve hukuk üzerinde haklısında ileri de ne olur görecez artık.

Harbi şu rezilliğe bak herkesin başına geliyor ama önlem sıfır
siz durun arkadaslar , ben savcılıkta odeme durdurma dılekcesı vermeme ragmen alıcıya ıade ettı. avukat elımıze kozu aldık dedı , ıcınden gececem o pg nın ben

Dolandırıcım güvende olarak değiştirilsin sistemin adı bence.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kargo bu sabah geldi, almadan şubeye götürmesini istedim. Resmi işleri aksatmaması için pazartesi şubede tutanak tutturarak alacağım kargoyu. Ben orijinal kutusuyla Lenovo monitör sattım, eleman bana AOC monitör kutusu göndermiş, içinde ne olduğunu da bilmiyorum :D

AOC'un kronik panel sorunlu, bozuk modellerinden birini yollamış olabilir diye düşündüm. Benim kutulu garantili ürünümü alıp bariz bi şekilde farklı ürün iade etmesi çok aptalca geldi bana. Pazartesi şubede farklı ürün çıkarsa tutanakla Sahibinden'e mail atıp, THH'ye şikayette bulunmayı düşünüyorum. Ayrıca alıcıyı da bi tutanak hazırlayıp savcılığa veririm muhtemelen.

İlerde birinin başına gelir de belki yolu buraya düşer diye detaylıca yazıyorum, yine güncelleme yazarım.
Ezikliğe bak ya kargo şirketinden isim soy isim adres bilgilerini alıp gerekeni yapardım yerinde olsam.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
siz durun arkadaslar , ben savcılıkta odeme durdurma dılekcesı vermeme ragmen alıcıya ıade ettı. avukat elımıze kozu aldık dedı , ıcınden gececem o pg nın ben
Dualarım sizinle hocam. Umarım o dolandırıcıyı da süründürürsünüz, gerekirse hesabını kiralayan acı çeksin. Çeksin ki çevresindekiler de hesabını paylaşmaması gerektiğini anlasın ve yapmasın. PGye de umarım bir gün yasal engel gelir ve sahibinden yattığı yerden hiçbir şey yapmayarak para kazanamaz.

Ezikliğe bak ya kargo şirketinden isim soy isim adres bilgilerini alıp gerekeni yapardım yerinde olsam.
adresini bulduğumuz gibi adalet orda değil burda çekerdik

Sistemin adı param güvende arkadaşlar malınız güvende değil, alıcının parası güvende maalesef. Benim de sahibinden de ilanıma bugün biri param güvende talebinde bulundu, kendisine gerekçeleriyle beraber suistimale açık olduğu için tercih etmediğimi söyledim adam param güvende ile yolluyor musunuz merak etmiştim sadece dedi :D böyle fantezi olsun diye istek atılır mı ? Dolandırıcılar pazar yeri kovalıyor.

• Beğen
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
bu ne o **********ğu ya bende s param ile aldım hiç böyle bir piçlik yapmadım

hocam vermıyorlar bılgı . 900 km uzakta gerçi bişey de yapamayız da

Dediğin gibiyse sahibinden de o paranın çok daha fazlasını alırsın hocam uğraşın hanımın telefon bedavaya gelir :D

Param güvende sistemi alıcılar için gayet iyi ama yapmaları gereken göndermeden önce fotoğraf istemek.

• Beğen
Param güvendeden satış yapmayın, özellikle 5000TL üstü ürünlerde satıcı olarak sorun yaşarsınız.

Son düzenleme:
  • İnanılmaz
kargonun geldiği kısmı kaçırdım. Gelen kargodan farklı bir ürün mü çıktı ? Veya parça falan mı çalındı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,451
Üyeler
199,159
Son üye
marquin

Geri