Ana Konu İncehesap Gaming Geceleri İndirimleri

Sokacaklarmış, görsel paylaşmışlar. Ama mavisini. O mavi tonunda neden bir firma kart üretir ki. Hangi sisteme takarsan tak çirkin duruyor ya.
indirim diyip zam yapacaklar sandım bi an :ROFLMAO:
rgbleri mavi yapıp siyah mavi sistem kurana yakışır bence

indirim diyip zam yapacaklar sandım bi an :ROFLMAO:
rgbleri mavi yapıp siyah mavi sistem kurana yakışır bence
Ben kasayı panda yaptım, beyaz/siyah. En önemli parçam beyaz bir ekran kartı olacak. Oraya mavi takarsam; panda yapmak için ekstra ödeme yaptığım asiahorse kablolar falan anlamsız kalacak. O yüzden beyazını sokarlarsa alırım. Mavisine elim gitmez valla.

Edit: mesaja sokacaklarmış diye başlayınca zam yapacaklar sanmanız normal ahaahah

Ben kasayı panda yaptım, beyaz/siyah. En önemli parçam beyaz bir ekran kartı olacak. Oraya mavi takarsam; panda yapmak için ekstra ödeme yaptığım asiahorse kablolar falan anlamsız kalacak. O yüzden beyazını sokarlarsa alırım. Mavisine elim gitmez valla.

Edit: mesaja sokacaklarmış diye başlayınca zam yapacaklar sanmanız normal ahaahah
benim kasa beyaz gerisi komple siyah
siyah beyaz mavi temalı yaptım ortaya karışık rahatsız da etmiyor
(masam mavi)

benim kasa beyaz gerisi komple siyah
siyah beyaz mavi temalı yaptım ortaya karışık rahatsız da etmiyor
(masam mavi)
Bende de mavi bir öğe olsa tamam olabilirdim. Ama hiç yok ki. Mavi rengini de sevmem. Turuncucuyum ben.

Beyazı sokarlarsa ilk stoğu ben çekerim. Sokmazlarsa, maviyi alacaklara hayırlı olsun.

Soracaklar olacaktır bilgi vereyim:

Stok intel'in üzerine performans koymuyor. Ancak ondan daha düşük TDP'de, 5-10 derece daha serin ve sessiz halde aynı performansı verebilen bir modeli B580'nin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güzel bir boş kasa gelsin de alalım
Lianli'nin her hafta giren bir kasası var. Her hafta başka rengi giriyor. Bu hafta beyazı girer sanırım. Modeli unuttum.

Bende de mavi bir öğe olsa tamam olabilirdim. Ama hiç yok ki. Mavi rengini de sevmem. Turuncucuyum ben.

Beyazı sokarlarsa ilk stoğu ben çekerim. Sokmazlarsa, maviyi alacaklara hayırlı olsun.

Soracaklar olacaktır bilgi vereyim:

Stok intel'in üzerine performans koymuyor. Ancak ondan daha düşük TDP'de, 5-10 derece daha serin ve sessiz halde aynı performansı verebilen bir modeli B580'nin.

Lianli'nin her hafta giren bir kasası var. Her hafta başka rengi giriyor. Bu hafta beyazı girer sanırım. Modeli unuttum.
Lancool 216 girer mi acaba

Az önce 3 tavuk adadım beyaz B580'nin indirime girmesi için. 2 dakika kaldı, bekliyoruz.

1783699231148.webp

Ben de B580 bekliyorum instagramda 11.*** şeklinde yazmışlar fiyatı. 11.999 TL'ye inerse çok da bi indirim sayılmaz gibi .
Beyaz rengini 500 lira bile soksalar alırım. Mavisini hiç beğenmiyorum. Maviyi alacağıma Itopya'dan stok siyah rengini alırım. Maviyi 11.099TL yaparlarsa anca düşünürüm.

MSI B550M PRO-VDH WIFI AMD B550 Soket AM4 DDR4 4400(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart

Kaça düşürse alınır

Geri