Kötü Bir Anadolu Lisesine Gidip İyi Bir Anadolu Lisesine Nakil Aldırmak.

Reaksiyon skoru
4
selam ben 8. sınıfım obp 73 lgs 237 kötü bir anadolu lisesine gidip ortalamamı yükseltip iyi bir okula nakil aldırmak istiyorum bu mümkün mü mümkünse ne gibi zorluklar çekerim?

düşük bir ihtimalle mümkün. Zaten iyi anadolu lisesine geçecek olanın puanı da yüksektir. İkinizinki yakınsa lgs ve obpye bakarlar.

Fen lisesine veya prestijli bir liseye gitmiyorsanız okuduğunuz lisenin gram önemi yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
selam ben 8. sınıfım obp 73 lgs 237 kötü bir anadolu lisesine gidip ortalamamı yükseltip iyi bir okula nakil aldırmak istiyorum bu mümkün mü mümkünse ne gibi zorluklar çekerim?
Obp ve LGS puanın çok kötü buraya 30 tane konu açmak yerine önceden keşke biraz emek verseymişsin.

• Beğen
Çok alaka.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Zamanı geriyemi alsın kanka anlamıştır oda zaten değil mi çocuğun sorusuna karşılık çocuğa dokunacak mesajlar atiyosun
Ne yapim elinden tutup kapı kapı Anadolu lisesi mi gezdireyim

Lgs puanı pek önemli değil ama obp si çok düşük. Bence meslek lisesi , sağlık meslek vs. gitse daha çok şansı olur

• Beğen
Çok alaka.

Zamanı geriyemi alsın kanka anlamıştır oda zaten değil mi çocuğun sorusuna karşılık çocuğa dokunacak mesajlar atiyosun
sağol abi❤️.

Obp ve LGS puanın çok kötü buraya 30 tane konu açmak yerine önceden keşke biraz emek verseymişsin.
biraz yardımcı olmayı denesen veya hiçbir şey yapmasan daha güzel olurdu inanki.

Son düzenleme:
Çok alaka.

İnsanlar yardım etmek yerine taşlamayı daha çok seviyor maalesef. Hayatında birşeyleri düzeltmeye çalışan birisi zoruna gidiyor herhalde insanların.

Uygunsuz davranış
Ne yapim elinden tutup kapı kapı Anadolu lisesi mi gezdireyim

Lgs puanı pek önemli değil ama obp si çok düşük. Bence meslek lisesi , sağlık meslek vs. gitse daha çok şansı olur
sana bişi yap diyenmi oldu kertenkele sıfatlı.

İnsanlar yardım etmek yerine taşlamayı daha çok seviyor maalesef. Hayatında birşeyleri düzeltmeye çalışan birisi zoruna gidiyor herhalde insanların.
sağol abi cansın❤️.

Liseyi bitirdiğinde anlarsın. Kafana takmaman için diyorum. :kekw:
liseyi bıçaklanmadan bitirirsem kafaya pek takmam.

sağol abi cansın❤️.

Onun için şeye dikkat et. Şimdi bazı okullar var. Senin mesela okulunda selamını bile almayacağın dallama tipler var. Heh onları işte sırf okula gitsin diye semt okulu olarak zorla atadıkları bir lise oluyor. O liseyi öğren, orayı yazma.

Uygunsuz Dil

sağol abi cansın❤️.

Hayır taşağımın kenarı , gerçekler hoşuna gitmiyorsa yapabileceğim bişey yok ama😘😘😘

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,666
Üyeler
199,007
Son üye
Ferhat Dalmış

Geri