❌İndirim Bitti! Lian Li Lancool 217 Inf Beyaz Kasa 3499tl

Bütçeye, tercihlere, içine koyacağın ekipmana göre çok değişiyor.
bütçe 5k diyebiliriz. ekran kartım 34cm 6900XT anakartım mATX cpu soğutucu olarak Segotep FZ6 Pro düşünüyorum. Lian Li 216, 217 bakıyorum fakat indirime girmiyor. ATX veya E-ATX istiyorum. Şuanki kasam Cooler Master Masterbox MB320L ekran kartı kasanın tabanına çok yakın hava alamıyor gibi hissediyorum

Son düzenleme:
bütçe 5k diyebiliriz. ekran kartım 34cm 6900XT anakartım mATX cpu soğutucu olarak Segotep FZ6 Pro düşünüyorum. Lian Li 216, 217 bakıyorum fakat indirime girmiyor. ATX veya E-ATX istiyorum
Attığım kasa fiyatına göre güzel bu arada, memnun eder. İndirimde şuan. Beyaz olmasın diye bir derdin yoksa bence al geç. Airflow'u gayet iyi.

Attığım kasa fiyatına göre güzel bu arada, memnun eder. İndirimde şuan. Beyaz olmasın diye bir derdin yoksa bence al geç. Airflow'u gayet iyi.
Yani siyah olsa daha güzel olur ama baya bi indirimi varmış, ne kadar daha indirimde bir bilgi varmı? birde siyah olarak ne önerirsin?

Başka sitede önde 2x160 varmış bunda 2x120 sıkıntı olur mu?

Son düzenleme:
Yani siyah olsa daha güzel olur ama baya bi indirimi varmış, ne kadar daha indirimde bir bilgi varmı? birde siyah olarak ne önerirsin?

Başka sitede önde 2x160 varmış bunda 2x120 sıkıntı olur mu?
160mm olması soğutma için az daha iyi fakat uzun ömürlük açısından çok kötü. Bulamazsın mesela arızalansa 160mm fan. Ben 120mm'den yanayım.

Kesinlikle benim favori kasalarımdan birisi. Akvaryum bakmayan kişinin tercih edeceği ilk 3 kasadan biri lancool 217.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

7/24 çalışmasına 3 yıl garanti veriyorlar. Bence 7 yıl gider fanları normal kullanıcıda. Fan büyüdükçe arıza ihtimali azalıyor. Küçük fanlar kadar agrasif dönmüyor çünkü.
Tam tersi büyük fan daha çabuk bozulur, daha ağır çünkü.

Bana da genişliği az kasa önerir misiniz ? 20-21 max 23 cm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,476
Üyeler
199,166
Son üye
Tüpçüfikret

Geri