Arc B580 Kullanıcı Yorumları

Merhaba, başlıkta belirtmiş olduğum ekran kartını kullananların yorumlarını merak ediyorum. Hangi işlemciyle uyumlu olduğu, genelde neden intel işlemcilerle kullanıldığını, AMD işlemcilerle uyumlu olup olmadığını sormak istiyorum.

İlk çıktığı zamanlar güvenilmediğini ve yazılım olarak tam oturmadığım görmüştüm. Şimdi denemek istiyorum. İleriye dönük anakart, işlemci ve Ram tavsiyesi verebilir misiniz?

Ek olarak Abdullah Bey'in paylaşmış olduğu bu sistemi;
- Anakart (stok olmadığından dolayı)
- RAM (2×16)
- M2 SSD

ile güncelleyerek 55 000₺ fiyata almayı düşünüyorum. Sizce 1080P de kullanmak üzere bu sistem alınır mı? Bu fiyata 8GB vramli ekran kartı da alınabiliyor fakat ARC B580 vramden dolayı almayı düşünüyorum.
Merhaba r5 5600 b580 kullanıyorum eğer ekran kartını alıcaksanız kesinlikle işlemciye para ayırmanız lazım en azından ryzen 7 5700x3d almanız lazım ayrıca anakart b550 pci 4.0 olması lazım tam performans için ben bir kaç haftadır kullanıyorum bazı oyunlarda stutter crash oldu bilgisayar çöktü ama gerçekten düzelmiş nerdeyse kart bazı oyunlarda absürt fps ler oluyo tabii ki kartın driverları yüzünden ama zaman geçtikçe düzeltiryorlar almanızı kesinlikle öneririm 11-10 bin civarı alırsanız. en kötü 12 bin verilir bu karta

Arc B580 1080P'de çok iyi bir kart. Çoğunluk 2K için kullanıyor. Ancak spesifik olarak CS 2'de çok iyi performans veremeyen bir kart sürücü sebepli. Özellikle CS 2 alacaksanız, benchmarklarına bir bakın. Ama mesela valorant'da 350-500 FPS alabilen bir kart 1080P'de.

Tamamen kullanım amacınız önemli. Ne oynamayı düşünüyorsunuz?
cs2 de api sorunu var o kartta, başlangıç seçeneklerine -vulkan yaparsanız cs2de fps 2x falan oluyor. Stabil oluyor mu bilemiyorum ama bununla ilgili de dediğiniz gibi testler mevcut.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba r5 5600 b580 kullanıyorum eğer ekran kartını alıcaksanız kesinlikle işlemciye para ayırmanız lazım en azından ryzen 7 5700x3d almanız lazım ayrıca anakart b550 pci 4.0 olması lazım tam performans için ben bir kaç haftadır kullanıyorum bazı oyunlarda stutter crash oldu bilgisayar çöktü ama gerçekten düzelmiş nerdeyse kart bazı oyunlarda absürt fps ler oluyo tabii ki kartın driverları yüzünden ama zaman geçtikçe düzeltiryorlar almanızı kesinlikle öneririm 11-10 bin civarı alırsanız. en kötü 12 bin verilir bu karta
cs yüklüyse az önce yazdığım şeyi dener misiniz? Gerçek kullanıcıdan dönüt almak güzel olur.

Geri