Instagram Instagram’Da Kalıcı Ban Sonrası Yeni Hesap Açmak

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
62,249
Instagram’dan kalıcı ban yedim. Aynı telefondan hesap açılmıyor zaten.

Başka telefondan, o telefonun numarasıyla hesap açtım şu an. Şimdi bu hesabı kendi telefonuma girersem hesap açtığım telefondaki hesaplarda ban yer mi?

En son artık yeni telefon alıcam. Yeni telefondan hesap açsam numaramı da mı değiştirmem gerek?

Numara ve telefon kesin değişmesi lazım başka çözümü yok yani değil mi
Hocam denemediysen önce şunları dene. Telefonu sıfırla , iphone kullanıyorsan yeni maille icloud aç , yeni hesap açınca bir süre fotoğraf vs yükleme , paylaşım yapma.Eğer gene kapanırsa yeni numara yeni telefon kesin çözüm.

Başka telefondan, o telefonun numarasıyla hesap açtım şu an. Şimdi bu hesabı kendi telefonuma girersem hesap açtığım telefondaki hesaplarda ban yer mi?

En son artık yeni telefon alıcam. Yeni telefondan hesap açsam numaramı da mı değiştirmem gerek?
Neden ban yedin

Neden ban yedin
Alt tarafı Yahudilere sövdük bende anlamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam denemediysen önce şunları dene. Telefonu sıfırla , iphone kullanıyorsan yeni maille icloud aç , yeni hesap açınca bir süre fotoğraf vs yükleme , paylaşım yapma.Eğer gene kapanırsa yeni numara yeni telefon kesin çözüm.
Hocam bence öylede olmayacak ya. Şu an bilgisayardan giriyorum böyle sorun olmaz herhalde.

O nasıl oldu ben ob3zlere sovup sikayet edilmekten haftada 1 ban yiyorum kalıcı olarak ip banı yemıyorum ne yaptın netenyahuyamı sovdun

O nasıl oldu ben ob3zlere sovup sikayet edilmekten haftada 1 ban yiyorum kalıcı olarak ip banı yemıyorum ne yaptın netenyahuyamı sovdun
Yav kimseye sövdüğüm yok. Sadece yorumlarım çok tutuyordu. Beğenilen yorumlardı. Yüzbinlerce beğeni almışımdır. Yüz bin kişi beğeniyorsa yüz kişide beğenmeyen vardır onların hepsi şikayet etse kapanır işte.

Yav kimseye sövdüğüm yok. Sadece yorumlarım çok tutuyordu. Beğenilen yorumlardı. Yüzbinlerce beğeni almışımdır. Yüz bin kişi beğeniyorsa yüz kişide beğenmeyen vardır onların hepsi şikayet etse kapanır işte.
Kanka benim de hesahı okadar kisi sikayet eyliyordu telefondan acamama gibi bie ban oldugunu dusunmuyorum

ban yer sakın geçirme
bi arkadaş sebepsiz yere yemişti başka hesap açıp kendi telefonundan açtığında yedi
sonra kendi hesabının banı açıldı

Ban yemeden önce açtığın bir hesabın varsa onu kullandığında bir sorun olmayabilir fakat ban yedikten sonra açacağın her yeni hesapta sıkıntı çıkıp durur. E-postanı falan değiştirecek olsan bile doğrudan telefona göre muamele çektiği de oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,500
Üyeler
199,173
Son üye
ster

Geri