Iphone 17e mi Poco F8 Ultramı Xiaomi 17t Pro Mu?

Hymuss

80+
Reaksiyon skoru
26
bu telefonlardan hangisin almalıyım bütçek hepsine yetiyor ama ben telefon aldımmı 8 sene rahat kasmadan donmadan kullanmak istiyorum pes pubg vs oynarım arada fotoğraf çekerim bana konfor versin yeter sattımmıda çok düşük fiyatı olmasın önerebileceğiniz bnaşka telefon varsa yazarsanız sevinirim iyi günler

bu telefonlardan hangisin almalıyım bütçek hepsine yetiyor ama ben telefon aldımmı 8 sene rahat kasmadan donmadan kullanmak istiyorum pes pubg vs oynarım arada fotoğraf çekerim bana konfor versin yeter sattımmıda çok düşük fiyatı olmasın önerebileceğiniz bnaşka telefon varsa yazarsanız sevinirim iyi günler
8 sene çok iddialı bir süre.

Madem bu kadar uzun süre kullanma niyetiniz var bütçeyi artırıp direk IPhone 17 alın bence. 17e de donanım olarak yeterli fakat ekstra özelliklerden yoksun ve tasarım anlamında eski nesil gözüküyor.

8 sene çok iddialı bir süre.

Madem bu kadar uzun süre kullanma niyetiniz var bütçeyi artırıp direk IPhone 17 alın bence. 17e de donanım olarak yeterli fakat ekstra özelliklerden yoksun ve tasarım anlamında eski nesil gözüküyor.
bana göre 17 de extra kamera daha iyi çekirdeki 1 fazla ben yazılım olarak bakıyorum

ben 17e tercih ederdim

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
bana göre 17 de extra kamera daha iyi çekirdeki 1 fazla ben yazılım olarak bakıyorum
Olur da tekrar 62.999tlye yakalanirsa honor magic 8 pro 12/512

yok yakalayamazsaniz Xiaomi 17T Pro 12/512 56.999tl

poco tavsiye etmememin tek sebebi leica kaplamanin foto ve videoda etkisinin gorunur olmasi.

yoksa kardesim benim ram im daha fazla olsun diyorsaniz poco f8 ultra 16/512 56.999tlye olur.

poco tavsiye etmememin tek sebebi leica kaplamanin foto ve videoda etkisinin gorunur olmasi.

yoksa kardesim benim ram im daha fazla olsun diyorsaniz poco f8 ultra 16/512 56.999tlye olur.
17e yi neden tavsiye etmediniz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ve ben xiaomi telefonum var aldığım günden beri memnun değilim extra ablamda aynı şekilde 2 kez xiaomi aldı 2 kerede memnun kalmadı

17e yi neden tavsiye etmediniz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ve ben xiaomi telefonum var aldığım günden beri memnun değilim extra ablamda aynı şekilde 2 kez xiaomi aldı 2 kerede memnun kalmadı
pocoalmayın 17T yi bilemiyorum ama 8 yıl kullanırım derseniz 11 bile iyi kötü para ediyor mesela ama iphone 11 ile aynı zamanda çıkmış xiaominin adı sanı duyulmuyor

altın mı alıyoruz telefon mu 60hz telefonu 8 sene mı kullanacak adam sene olacak 2034
altınla alakalı değil bu insan araba alırken bile ileride satılacak modelleri tercih ediyorlar belki 8 sene değil 3 sene kullanıp 1 üst odel alacak o zaman 3 yaşındaki xiaomi almazlar alsalarda düşüğe gider

Geri