Lian Li O11 Dynamic Mini V2 Siyah - Fan Önerileri

Reaksiyon skoru
3
Bu konuyu birden fazla kere açtım şimdiden kusura bakmayın, pek vakıf olduğum bir konu değil değerli görüşlerinizi almak istiyorum anlamam pek fanlardan. Kendiliğinden gelen totalde 5 adet rgb'siz iş görecek fanları var diye biliyorum, bir adet egzos fanı gerekli. Açıkcası rgb fanlar ile çalıştırmak da istiyorum kasayı ama ne tarz fanlar önerebilirsiniz?

Bu konuyu birden fazla kere açtım şimdiden kusura bakmayın, pek vakıf olduğum bir konu değil değerli görüşlerinizi almak istiyorum anlamam pek fanlardan. Kendiliğinden gelen totalde 5 adet rgb'siz iş görecek fanları var diye biliyorum, bir adet egzos fanı gerekli. Açıkcası rgb fanlar ile çalıştırmak da istiyorum kasayı ama ne tarz fanlar önerebilirsiniz?
İçinde gelenleri söküp satabilirsin sattığın parayada biraz ekleme yapıp asiahorse markasının fanlarından hoşuna gideni alabilirsin.

Ne kadar eder sizce bir bilginiz var mı?
Tanesini 300-400e satabilirsin. Direk toplu ilan oluşturup 2000e koy pazarlık ile min 1500 olacak şekilde satarsın lian li olduğu için fanlar kalitelidir. Bazı kişiler sırf marka için bile alır. Sahibindende ilan açarken param güvendeyide aç ilanın daha çok öne çıksın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama alacağın fanlar biraz maliyetli olur ona bakıp karar ver asiahorse markasının en ucuz fanı 600tl x 6 desek ( egzos fanı ile beraber ) 3600 tl kuponla falan 3500e gelir

Bende de aynı kasa var ben flow versiyonunu almadım yani bomboş, fansiz geldi.
Alttaki 3 fan lian LI uni fan sl infinity wireless modeli çok renkli bir fan
Arkadaki eksoz fani lian LI uni fan sl LCD wireless
Eğer LCD yi tercih edersen bayagi pahalanir ama bütçen yeterse 1 tane eksoza alabilirsin
Üstte de iki tane sıvı soğutma fanı var on taraf boş
Görsel olarak tatmin edici, eğer görüntüye önem veriyorsanız alabilirsiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatı pahalı gelebilir söylemeyi unuttum 🙂

Ekler

• 17837774820113259668743590773602.webp
    17837774820113259668743590773602.webp
    673.7 KB · Hit: 16
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular