Asus Tuf Gaming 1200w Gold 80+ Gold Full Modüler Psu - 8.340 TL

enermax revolution iii 1000w den geçilirmi fan aşırı ses yapıyor

Spl B tier cybernetics değerlendirmesi yok

geçilmez hem b tier hemde ses anlamında çok ses farkı yok , illa sesten dolayı değişeceksen msi A'XXX'G veya s veya L serilerine bakabilirsin veya NZXT nin 2025 sonrası çıkanlarına mesela NZXT C1200 Gold PA-2G2BB-EU gibi versiyonları alırsan mantıklı olabilir.

son 18 ayın dip fiyatı diyebilirim. markalı setup yapanlar için iyi fırsat.

Reddit te tık tık diye ses yaptığı söylenmiş dikkat etsin alanlar fan açmıyomuş zaten genelde

Fanı ses yapan, kafa ütüleyen A+++++ tier bir PSU yerine B tier sessiz bir fana sahip PSU yu tercih ederim ama nedense şu forumdaki bazı arkdaşlar bir türlü anlayamadı bunu. Sürekli her öneri isteyene enermax, 1stplayer, raijintek falan önerip milleti mağdur etmekten geri kalmıyorlar ve ne hikmetse hiç birinin kasasında bu markalar yok :kekw:

Kanka hold-up time kankaa, bul cap kapasitansı falan, platform ve 12v hattı şimdi yeteri kadar teknik terim kullandıysam öneriyorum sıkı dur ''ENERMAX''

Bana güven kanka çünkü çok fazla teknik terim kullandım...

Fanı ses yapan, kafa ütüleyen A+++++ tier bir PSU yerine B tier sessiz bir fana sahip PSU yu tercih ederim ama nedense şu forumdaki bazı arkdaşlar bir türlü anlayamadı bunu. Sürekli her öneri isteyene enermax, 1stplayer, raijintek falan önerip milleti mağdur etmekten geri kalmıyorlar ve ne hikmetse hiç birinin kasasında bu markalar yok :kekw:

Kanka hold-up time kankaa, bul cap kapasitansı falan, platform ve 12v hattı şimdi yeteri kadar teknik terim kullandıysam öneriyorum sıkı dur ''ENERMAX''

Bana güven kanka çünkü çok fazla teknik terim kullandım...
hiç sorma 10k bütçem var sessiz psu bakıyorum diyorum enermax al 5k cebine kalsın diyor :kekw::kekw:

• Beğen
Reaksiyonlar: goty
MSI a1250gl kullanıyorum, gayet memnunum ama gurmeler ne der bilemem, ben beğeniyorum normal fanlarimdan onun sesine sıra gelmiyor 😄😄😄

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,593
Üyeler
199,192
Son üye
serdar77

Geri