Sen 1den aıralasan nasıl sıralarsın ben cs rust falanda oynuyorum sesin ne taraftan geldiğini anlasam sesi ortalama olsa mikrofonu ortalama olsa yeter ekstra performans aramıyorumEğer Rampage RM-K2X Quadro seviyesinden memnunsan, çok yüksek bütçelere çıkmana gerek yok. Oyun için rahat, mikrofonu düzgün ve fiyat/performans açısından şu modellere bakabilirsin:
- HyperX Cloud Stinger 2 – En çok tavsiye edilen giriş seviyesi oyuncu kulaklıklarından biri. Rahat, mikrofonu temiz ve ses kalitesi fiyatına göre başarılı.
- SteelSeries Arctis Nova 1 – Biraz daha pahalı ama konfor ve ses kalitesi olarak uzun süre üzmez.
- Logitech G335 – Hafif yapısı sayesinde uzun oyun seanslarında rahat.
- JBL Quantum 100M2 – Mikrofon performansı ve oyun sesleri konusunda başarılı.
- Razer BlackShark V2 X – FPS oyunlarında ayak seslerini duymak isteyenler için fiyatına göre iyi bir seçenek.
Strelseri1. Si en düşük 3k 2.si pahalı dediğim 2600Eğer Rampage RM-K2X Quadro seviyesinden memnunsan, çok yüksek bütçelere çıkmana gerek yok. Oyun için rahat, mikrofonu düzgün ve fiyat/performans açısından şu modellere bakabilirsin:
- HyperX Cloud Stinger 2 – En çok tavsiye edilen giriş seviyesi oyuncu kulaklıklarından biri. Rahat, mikrofonu temiz ve ses kalitesi fiyatına göre başarılı.
- SteelSeries Arctis Nova 1 – Biraz daha pahalı ama konfor ve ses kalitesi olarak uzun süre üzmez.
- Razer BlackShark V2 X – FPS oyunlarında ayak seslerini duymak isteyenler için fiyatına göre iyi bir seçenek.
Fiyatlar şöyleSen 1den aıralasan nasıl sıralarsın ben cs rust falanda oynuyorum sesin ne taraftan geldiğini anlasam sesi ortalama olsa mikrofonu ortalama olsa yeter ekstra performans aramıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Strelseri1. Si en düşük 3k 2.si pahalı dediğim 2600
geminiyle konuştum biraz raze al geç diyo o attığın model bu dimi https://www.amazon.com.tr/Razer-Bla...5cabf872ca47c988ec&qid=1783781033&sr=8-1&th=1Eğer Rampage RM-K2X Quadro seviyesinden memnunsan, çok yüksek bütçelere çıkmana gerek yok. Oyun için rahat, mikrofonu düzgün ve fiyat/performans açısından şu modellere bakabilirsin: