Rx7800xtdual Ekran Kartı Driverı Kendi Kendine Siliniyor

messiswa

80+
Reaksiyon skoru
1
Rx 7800xt dual ekran kartım var normalde bir sıkıntı yoktu fakat linux denedim sonra beğenmeyip geri windows kurdum fakat oyun açıldıktan 2 3 dakika sonra ekran dondu tuşundan kapattım silip geri yükledim driverı bilgisayara format attım hala aynı sorun var şuan driversız kullanıyorum

Chipset Driver kurmuş muydun?

Rx 7800xt dual ekran kartım var normalde bir sıkıntı yoktu fakat linux denedim sonra beğenmeyip geri windows kurdum fakat oyun açıldıktan 2 3 dakika sonra ekran dondu tuşundan kapattım silip geri yükledim driverı bilgisayara format attım hala aynı sorun var şuan driversız kullanıyorum
aygıt yöneticisine gir ekran kartını seç sürücü ayarlarına gir, bir önceki sürücüye geri çeke tıklamayı dene
eğer tıklanamıyorsa ddu ile sürücü sil, whql bir driver kur, driver kendi kendine silindiği an dediğim şeyi tekrar yap

Chipset Driver kurmuş muydun?
Chipset driver ne bilmiyorum kurmadım herhalde sitesinden driver kurdum sadece
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aygıt yöneticisine gir ekran kartını seç sürücü ayarlarına gir, bir önceki sürücüye geri çeke tıklamayı dene
eğer tıklanamıyorsa ddu ile sürücü sil, whql bir driver kur, driver kendi kendine silindiği an dediğim şeyi tekrar yap
Tamamdır şuan yanımda değil denediğim zaman haber veririm

Chipset driver ne bilmiyorum kurmadım herhalde sitesinden driver kurdum sadece
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tamamdır şuan yanımda değil denediğim zaman haber veririm
Anakartının üretici firmasının sitesine gir, modelini bulup support sekmesinden driver bölümüne gel. Orada chipset driverı bulursun. İndir ve yükle. Formattan sonra ilk yüklenmesi gereken driverdır, sonraları için aklında bulunsun

Anakartının üretici firmasının sitesine gir, modelini bulup support sekmesinden driver bölümüne gel. Orada chipset driverı bulursun. İndir ve yükle. Formattan sonra ilk yüklenmesi gereken driverdır, sonraları için aklında

Ddu yaptım sonra chipset kurdum halloldu fakat dün valo girim dedim(önceki sefer girdiğim oyunda valoydu yazmayı unutmuşum)yine oyun pc tamamen dondu tuşundan kapattım. Tekrar açınca bi hata verdi ama tam hatırlamıyorum gpu yetersiz diyodu bi baktım driver yine silinmiş yine hallettim bi şekilde ama valo nasj gircem ben

Geri