Çözüldü✓ Ekran Kartı Hatası ve Driver

Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar amd driver güncelledikten sonra bit çok sorunla karşılaştım eski sürüm ve yeni sürümleri denedim fakat halen devam ediyor rx7800xt ekran kartım var Yen’i sürüm 26.6.2 var fakat güncelleme yaptıgımda driverı siliyor ve web sitesindede görünmüyor şuan eski sürüm 26.5.2 geçtim fakat oyunlarda 40-50 fps alıyorum 200 üstü aldığım oyunda

Hocam bende 7700xt kullanıyorum 26.6.2 sürümü hiç stabil değil 26.6.1 gayet stabil çalışıyor

26.2.3 var onu yükleyeceksin, önceki sürümde hata vardı 7000 serisinde hemen düzelttiler şimdikini ddu Ile sil ve en günceli indir kur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar amd driver güncelledikten sonra bit çok sorunla karşılaştım eski sürüm ve yeni sürümleri denedim fakat halen devam ediyor rx7800xt ekran kartım var Yen’i sürüm 26.6.2 var fakat güncelleme yaptıgımda driverı siliyor ve web sitesindede görünmüyor şuan eski sürüm 26.5.2 geçtim fakat oyunlarda 40-50 fps alıyorum 200 üstü aldığım oyunda
Bu fps sorunu ne zaman başladı

aynı şeyleri yaşıyorum, ekstra olarak amd uygulaması açılmıyor ve güncellenmiyor ddu ile silip yükledim ancak fayda etmedi.
ekstra monitör 1 hz de kalıyor değiştiremiyorum, hiçbir oyuna giremiyorum

26.2.3 var onu yükleyeceksin, önceki sürümde hata vardı 7000 serisinde hemen düzelttiler şimdikini ddu Ile sil ve en günceli indir kur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu fps sorunu ne zaman başladı
Bu sürümü bulamadım

Ekler

• 1000108474.webp
    1000108474.webp
    156.6 KB · Hit: 9
bende de aynı sorun var tam cözdüm diyordum birkac gün sonra tekrar aynı sorun yaşanıyor bende yapamadım

Geri