Çözüldü✓ AMD Ekran Kartı Hatası

emreerg

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
7
Arkadaşlar selamlar,

Dün bilgisayarım kendi kendine reset attı, ilk başta pek önemsemedim. Ancak bugün açtığımda bilgisayardan ses gelmediğini fark ettim. Ayrıca mouse ekranda anlık olarak takıla takıla (drop girerek) ilerliyor.

Masaüstüne sağ tıkladığımda AMD Driver kontrol panelinin görünmediğini fark ettim. Bunun üzerine DDU (Display Driver Uninstaller) ile mevcut sürücüyü tamamen temizledim ve güncel AMD sürücüsünü kurmayı denedim fakat şu hataları alıyorum:
  1. İlk başta "opencl.dll dosyası eksik" hatası verdi. İnternetten bu DLL dosyasını indirip System32 klasörüne attım.
  2. Bu adımdan sonra programı başlattığımda ise "AMD Software sürümü, halihazırda olan AMD grafik sürücünüz ile uyumlu değil" hatası çıkıyor.
Sistem şu an ekran kartını tam olarak tanımıyor gibi ve takılmalar devam ediyor. Yaşadığım bu sürücü çakışması sorununu nasıl çözebilirim? Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler.

Biosdan olabilirmi pek bilmiyorum işte çıksın diye yazıyorum hocam geçmiş olsun

Windows ile alakalı sorun var gibi, kullandığın power supply MARKAS modeli nedir yazar mısın, bir de driver kurarken etherneti çıkar öyle kur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://tr.dll-files.com/ burdan O dosyayi indir system 32 ye at

Dosyayı klasöre attıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Hata devam ederse, Windows'un bu dosyayı tanıması için şu adımları izleyin:Başlat menüsüne cmd yazın.Komut İstemi'ne sağ tıklayıp Yönetici olarak çalıştır seçeneğini seçin.Açılan siyah ekrana şu komutu yazıp Enter'a basın:regsvr32 opencl.dll

Windows ile alakalı sorun var gibi, kullandığın power supply MARKAS modeli nedir yazar mısın, bir de driver kurarken etherneti çıkar öyle kur

https://tr.dll-files.com/ burdan O dosyayi indir system 32 ye at

Dosyayı klasöre attıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Hata devam ederse, Windows'un bu dosyayı tanıması için şu adımları izleyin:Başlat menüsüne cmd yazın.Komut İstemi'ne sağ tıklayıp Yönetici olarak çalıştır seçeneğini seçin.Açılan siyah ekrana şu komutu yazıp Enter'a basın:regsvr32 opencl.dll
dediklerini yaptım fakat dosyayı atınca AMD Software sürümü, halihazırda olan AMD grafik sürücünüz ile uyumlu değil hatası devam ediyor.
Fazeon f6 650w kasanın kendi PSU'su

dediklerini yaptım fakat dosyayı atınca AMD Software sürümü, halihazırda olan AMD grafik sürücünüz ile uyumlu değil hatası devam ediyor.
Fazeon f6 650w kasanın kendi PSU'su
Ddu ile güvenli moda alip yaptın demi

Yine sevmediğim psu ne hikmetse...

Hata gördüğüm amd sistemlerde kullanılan psular:rampage, gamepower, fazeon, frisby.

Ddu ile güvenli moda alip yaptın demi

Yine sevmediğim psu ne hikmetse...

Hata gördüğüm amd sistemlerde kullanılan psular:rampage, gamepower, fazeon, frisby.
şimdi tekrar denedim ddu ile interneti kestim sürücüyüde öyle yükledim sorun çözüldü teşekkürler.

şimdi tekrar denedim ddu ile interneti kestim sürücüyüde öyle yükledim sorun çözüldü teşekkürler.
Rica ederim

Aygıt Yükleme Ayarlarını KapatınBu ayar, Windows'un donanım sürücülerini otomatik indirmesini engeller.Klavye üzerinden Windows + R tuşlarına aynı anda basın.Açılan Çalıştır kutucuğuna sysdm.cpl yazın ve Enter'a basın.Üstteki sekmelerden Donanım (Hardware) sekmesine geçiş yapın.Aygıt Yükleme Ayarları (Device Installation Settings) butonuna tıklayın.Gelen ekranda "Hayır (cihazınız beklendiği gibi çalışmayabilir)" seçeneğini işaretleyin.Değişiklikleri Kaydet butonuna basın. Bir daha başına gelmesin kapat

Geri