Bu Laptop Alınır mı?

Cihaat

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
50
Arkadaşlar merhaba. Bu laptop iyi mi alınır mı sizce? 40k istiyor garantisi devam ediyormuş hala. Sadece valorant ve küçük bir iki oyun oynuyorum uzun süre idare eder mi. ya da bunu alma bunu al dediğiniz laptop var mı

Ekler

• WhatsApp Image 2026-07-08 at 19.33.49.webp
    WhatsApp Image 2026-07-08 at 19.33.49.webp
    111.5 KB · Hit: 39
Kesi
Arkadaşlar merhaba. Bu laptop iyi mi alınır mı sizce? 40k istiyor garantisi devam ediyormuş hala. Sadece valorant ve küçük bir iki oyun oynuyorum uzun süre idare eder mi. ya da bunu alma bunu al dediğiniz laptop var mı
Kesinlikle alınmaz amacınız nedir oyun mu yoksa gündelik mi bu bütçe biraz sıkıntı bir bütçe 50-55k Lara çıkmak çok daha iyi olacaktır

Kesi

Kesinlikle alınmaz amacınız nedir oyun mu yoksa gündelik mi bu bütçe biraz sıkıntı bir bütçe 50-55k Lara çıkmak çok daha iyi olacaktır
evet sadece oyun. oyun dediğim de valorant falan yani öyle çok yüksek sistem gerekecek oyunlar değil. 50 55 çıkılabilir zorlarız yani var mı öneriniz

Sıfır olarak üst modeli 30K idi zaten buna ne sebeple 40K istiyor?

Sakın öyle bir şey yapmayın indirimde 5050 cihazlar 40-45 civarına düşüyor. İndirim bekleyip 0 laptop satın alın.

Ağam eğlenir benimlen bu laptopa o parayı vermeyesin

şimdi tekrar baktım da dediğiniz doğru.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

önerdiğiniz var mı peki hocam
İndirimde bu cihazlar 40-42 civarına düşmüştü belki yakın zamanda tekrar düşer. Şu an laptop piyasası aşırı pahalı uygun fiyata düzgün cihaz bulmanız zor.

evet sadece oyun. oyun dediğim de valorant falan yani öyle çok yüksek sistem gerekecek oyunlar değil. 50 55 çıkılabilir zorlarız yani var mı öneriniz
https://app.hb.biz/XM7IqAqZrFqx net ürün kral işlemcisi rekabetçi oyunları için gayet yeterli ekran kartı ise hikayeli oyunlar için tam bir canavar fiyatı da şu an piyasada en uygun farkettiysen arkadaş yakın fiyata 5050 atmış 😔 hiç düşünmeden alabilirsin

https://app.hb.biz/XM7IqAqZrFqx net ürün kral işlemcisi rekabetçi oyunları için gayet yeterli ekran kartı ise hikayeli oyunlar için tam bir canavar fiyatı da şu an piyasada en uygun farkettiysen arkadaş yakın fiyata 5050 atmış 😔 hiç düşünmeden alabilirsin
Tek fan, 65W 5060. Yüksek W 5050 laptop attığınız laptoptan daha iyidir. Essential serisi aşırı kısıtlanmış mümkünse düz modeller daha mantıklı. Üstüne attığım modeller ile arasında RAM farkı var 16 GB RAM günümüz şartlarında yeterli değil.

Son düzenleme:
Tek fan, 65W 5060. Yüksek W 5050 laptop daha iyidir attığınız laptoptan. Essential serisi aşırı kısıtlanmış mümkünse düz modeller daha mantıkl
Görseldeki Lenovo LOQ 15IRX10 (83JE00EQTR) modelinde yer alan NVIDIA GeForce RTX 5060 ekran kartı 100W (Watt) TGP değerine sahiptir. Alla alla gerçekten 65w mi ya biraz inceleyecegim eğer 65w ise kötü ürün.d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,666
Üyeler
199,006
Son üye
SIGMABOYTHOMASSHELBYSIGMA

Geri