Ceramical Masa Alınır mı ?

ürün ve marka güvenilir. forumda bir çok üyenin kullandığı bir masa. az önce hortlattığın mart tarihli konuda f80 montajı yapılmış halde bi fotoğraf vardı yani f80 ile uyumlu. g29 için fikrim yok. markanın pazar yerlerinde de mağazaları var. fiyat farkına bağlı olarak pazar yerlerinden almayı da düşünebilirsin.

2.5 senedir falan çift 27" monitorle monitör koluyla kullanıyorum f80 muadili. F80le uyumlu ama g29 için tam değil iyi sıkışmıyor direksiyon. Kendine biraz çekince direksiyon oynuyor. Hb üzerinden falan al daha sağlıklı olur.

ürün ve marka güvenilir. forumda bir çok üyenin kullandığı bir masa. az önce hortlattığın mart tarihli konuda f80 montajı yapılmış halde bi fotoğraf vardı yani f80 ile uyumlu. g29 için fikrim yok. markanın pazar yerlerinde de mağazaları var. fiyat farkına bağlı olarak pazar yerlerinden almayı da düşünebilirsin.
anladım hocam mantıklı geldı bana da acıkcası sıteye cok guvenemedım bırde sıteden versem sıparıs yuksek ıhtıaml daha uzun surer
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2.5 senedir falan çift 27" monitorle monitör koluyla kullanıyorum f80 muadili. F80le uyumlu ama g29 için tam değil iyi sıkışmıyor direksiyon. Kendine biraz çekince direksiyon oynuyor. Hb üzerinden falan al daha sağlıklı olur.

hocam sıyah setup ıcın beyaz masa kotu durur mu ?

anladım hocam mantıklı geldı bana da acıkcası sıteye cok guvenemedım bırde sıteden versem sıparıs yuksek ıhtıaml daha uzun surer

hocam sıyah setup ıcın beyaz masa kotu durur mu ?
pazar yerlerindeki mağazalarından devam o zaman. hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.

bu masa sızce alınır mı ? fıyatı geregı nasıl ve sıtesı guvenılır mı ılk defa goruyorum da kredı kartı bılgılerımı gırıcem de sonra sorun olmasın Xd bırde sızce masa nb f80 ve g29 ıcın uyumlumudur ?
hocam bu masayı birçok marka satıyor ben flinder marka aldım şuan 2 tane kullanıyorum l masa yaptım fena değil 2000 tl ye almıştım ben
bence bunu alın

hayırlı olsun 9070xt güzel ekran kartı iyi yapmışsın
ufak tefek ekran kartı ıle alakalı olmasada problemler var hocam ama abartı seyler degıl cokme falan

hocam bu masayı birçok marka satıyor ben flinder marka aldım şuan 2 tane kullanıyorum l masa yaptım fena değil 2000 tl ye almıştım ben
bence bunu alın
hocam bunlar üflesen yaylanıyor malesef kötü sallanma acısından

ufak tefek ekran kartı ıle alakalı olmasada problemler var hocam ama abartı seyler degıl cokme falan

hocam bunlar üflesen yaylanıyor malesef kötü sallanma acısından
hocam şuan kullanıyorum bir gram sallanma yok 2 tane 27 lik monitör var ki zaten senin attığınla tamamen aynı bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,382
Üyeler
199,147
Son üye
change_exe

Geri